Італія проти Албанії. Чи буде сенсація в цьому поєдинку?

У суботу, 15 червня, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч між збірними Італії та Албанії в рамках першого туру чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Італія проти Албанії

Італія

Збірна Італії кваліфікувалася безпосередньо на чемпіонат Європи 2024 року, але відбірковий цикл був для команди дуже важким, і італійці отримали путівку у фінальну стадію турніру лише в останньому турі, зігравши внічию з Україною (0: 0). Тому тепер у підопічних Лучано Спаллетті буде набагато більше мотивації грати.

Італійці потрапили у дуже складну групу, де також зіграють збірні Іспанії та Хорватії. Ця обставина зобов'язує збірну Італії брати три очки в стартовому раунді, адже осічка вже в першій грі може поставити під серйозні сумніви перспективи команди на вихід у плей-офф турніру.

Албанія

Збірна Албанії стала головним відкриттям відбіркового циклу Євро-2024: ця скромна команда непросто пробилася до фінальної частини турніру, але виграла свою групу, випередивши сильні збірні Польщі та Чехії. Сам вихід на чемпіонат Європи вже можна сміливо назвати великим успіхом Албанії.

З жеребкуванням групового етапу албанцям дуже не пощастило, адже всі суперники в квартеті значно перевершують орловців як за досвідом виступів на подібних турнірах, так і за класом виконавців. З іншого боку, албанці можуть спокійно зіграти без тиску на підсумковий результат і точно викладуться на футбольному полі.

Італія проти Албанії

Італія проти Албанії факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в контрольному поєдинку у 2022 році: Італія перемогла Албанію з рахунком 3:1;
  • Лише в одному з чотирьох матчів між командами різного рівня ставка на тотал була більше (2,5);
  • Також лише в одному з чотирьох матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють»;
  • Італія виграла всі чотири матчі проти Албанії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч першого туру Євро-2024: на перемогу Італії можна поставити 1,40, на нічию – 4,90, на перемогу Албанії за солідні 9,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Для італійської збірної в цьому матчі немає іншого результату, крім переможного, адже «Скуадра адзурра» зіграє з головним аутсайдером свого квартету. Албанці справді потрапили у складну групу, де будь-яке набране очко буде для них хорошим результатом. Різниця в класі між цими суперниками, а також досвід і рівень гравців збірної Італії та статистика особистих зустрічей дозволяють зробити вибір на користь фори 1 (-1,5) за 2,20 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0