Іспанія проти Хорватії. Чи підтвердить Фурія Роча свій статус фаворита зустрічі?

У суботу, 15 червня, на стадіоні «Олімпіаштадіон» відбудеться матч між збірними Іспанії та Хорватії в рамках першого туру Євро-2024

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Іспанія проти Хорватії

Іспанія

Збірна Іспанії без проблем пройшла кваліфікацію на Євро-2024 і є одним із головних претендентів на перемогу в турнірі на чемпіонаті Європи. Фурія Роша давно не вигравала подібних турнірів, але цього разу вона налаштована показати себе з кращого боку.

Вдалий початок турніру повинен стати відмінною підмогою для іспанців, тому в першій зустрічі їм бажано показати міцну гру і досягти бажаного результату. Збірна Іспанії обов'язково намагатиметься контролювати м'яч і створюватиме загрози біля воріт суперника.

Хорватія

Збірна Хорватії також напряму кваліфікувалася на Чемпіонат Європи 2024 року, посівши друге місце у своїй відбірковій групі, поступившись лише збірній Туреччини. У хорватів досвідчений та кваліфікований склад, з яким команда точно претендуватиме на місце у своєму квартеті.

Поєдинки зі збірними Іспанії та Італії стануть ключовими для «картатих» на груповому етапі Євро-2024, і кожне очко, здобуте в цих матчах, обов’язково допоможе команді пробитися в плей-офф. У матчі першого туру хорвати цілком можуть зіграти другим номером, і така стратегія повинна принести їм позитивний результат.

Іспанія проти Хорватії

Іспанія проти Хорватії факти

  • Востаннє команди зустрічалися у фіналі Ліги націй у 2023 році: Іспанія перемогла Хорватію по пенальті;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал більше (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють»;
  • Іспанія виграла лише п'ять останніх матчів проти Хорватії в основний час на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч першого туру чемпіонату Європи 2024: на перемогу Іспанії можна поставити 1,83, на нічию – 3,70, а на перемогу Хорватії за 4,80. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий стартовий матч у групі B чемпіонату Європи 2024 року, в якій зіграють претенденти на вихід у плей-офф турніру: Іспанія зустрінеться з Хорватією. Фаворитом такої гри по праву вважається «Фурія Роя», але й у хорватів будуть серйозні претензії на позитивний результат. Важливість такої зустрічі важко переоцінити, а голи в цій грі обов’язково будуть, а значить, логічно зробити ставку на «обидві команди заб’ють» за 1,95 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0