Угорщина проти Швейцарії. Чи буде ця зустріч продуктивною?

У суботу, 15 червня, на стадіоні Rhein Energie відбудеться матч між збірними Угорщини та Швейцарії в рамках 1-го туру чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Угорщина проти Швейцарії

Угорщина

Збірна Угорщини провела чудову та блискучу відбіркову кампанію на чемпіонат Європи 2024 року, вигравши свою групу. Угорці не мали топових суперників у відбірковому раунді, але команда показала хорошу гру та зуміла випередити сильні збірні Сербії та Чорногорії, достроково здобувши путівку на турнір.

У фінальній частині Євро-2024 збірна Угорщини опинилася в дуже неприємному квартеті, в якому їй закріпили статус аутсайдера. Але ця команда славиться вмінням дивувати і створювати сенсації, а значить, угорці цілком можуть розраховувати на гідну гру хоча б на груповому етапі.

Швейцарія

Збірна Швейцарії також зуміла напряму кваліфікуватися на Євро-2024, посівши друге місце у своїй відбірковій групі, поступившись збірній Румунії. Швейцарці є стабільними учасниками чемпіонатів Європи і цього разу явно будуть налаштовані вийти зі свого квартету.

Для досягнення цієї мети підопічним Мурата Якіна необхідно показати переконливу гру з першої зустрічі, яка допоможе команді взяти три очки в матчі проти Угорщини. У збірній Швейцарії багато талановитих футболістів, для яких цей турнір стане чудовою можливістю проявити себе.

Угорщина проти Швейцарії

Факти Угорщини проти Швейцарії

  • Востаннє суперники зустрічалися у 2017 році: Швейцарія розгромила Угорщину з рахунком 5:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал більше (2,5);
  • Також у трьох з останніх п’яти матчів між суперниками ставка була на «заб’ють обидві команди»;
  • Швейцарія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Угорщини на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч першого туру Євро-2024: на перемогу Угорщини можна поставити за 3,45, на нічию – за 3,45, на Перемога швейцарців - за 2,17. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий стартовий матч Євро-2024 як для збірної Угорщини, так і для збірної Швейцарії, результат якого багато в чому визначить подальші перспективи цих команд на турнірі. Історично швейцарська команда добре грає проти угорців, але статистика очних зустрічей навряд чи має велике значення, хоча букмекери все ще віддають перевагу швейцарцям. У такому матчі будуть шанси як на один, так і на другий гол, тому логічно зробити ставку на «обидві команди заб'ють» за 1,91 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0