Сербія проти Англії. Скільки голів буде забито в цьому матчі?

У неділю, 16 червня, на стадіоні Veltins Arena відбудеться матч між збірними Сербії та Англії в рамках першого туру Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Сербія проти Англії

Сербія

Збірна Сербії впевнено вийшла на чемпіонат Європи 2024 року з другого місця у своїй відбірковій групі, поступившись лише збірній Угорщини. Тепер серби спробують проявити себе у фінальній частині турніру, де, окрім англійців, їхніми суперниками будуть словенці та данці.

Звісно, у першому матчі збірній Сербії справедливо відведена роль відвертого аутсайдера, тому можлива поразка не повинна стати для неї великою трагедією. Серби намагатимуться грати в сміливий футбол з акцентом на дії в обороні, а попереду покладатимуться на контратаки та стандарти.

Англія

Збірна Англії без проблем пройшла кваліфікацію на Євро-2024, легко вигравши свою групу у відбірковому раунді. Команда Гарета Саутгейта є одним із значних фаворитів на перемогу в цьому Чемпіонаті Європи, і буде цікаво побачити, чи зможе Англія впоратися з тиском і очікуваннями своїх уболівальників.

«Три леви» традиційно привезли на великий турнір найсильніший склад, до якого увійшли виконавці з найкращих європейських клубів. Більш того, багато відомих футболістів, яким просто не вистачило місця, залишилися поза додатком. Тому від англійців дійсно варто очікувати хорошого результату, враховуючи клас і потенціал цієї команди.

Сербія проти Англії

Сербія проти Англії факти

  • Команди ніколи не грали між собою на офіційному рівні;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю Сербії робиться ставка на Оверхед (2,5);
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Англії ставка робиться на те, що заб'ють обидві команди;
  • Збірна Англії ніколи не вигравала чемпіонат Європи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч першого туру чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу сербів можна поставити за 6,80, на нічию – за 4,40, а на перемогу Англії - за 1,51. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Англії є фаворитом не тільки майбутнього матчу, але і своєї групи в цілому, а значить, повинна підтвердити цей статус з першої гри. «Три леви» мають серйозні амбіції на Євро-2024, тому в матчі проти Сербії спробують продемонструвати свій найкращий футбол. Головним завданням сербів у такому матчі буде вистояти і не пропустити швидкий м'яч, але все ж клас англійців має зіграти вирішальну роль. Перспективним вибором здається ставка на фору 2 (-1,5) за 2,27 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0