Словенія проти Данії. Чи дасть ця зустріч хороші результати?

У неділю, 16 червня, на стадіоні Gottlieb Daimler Stadium відбудеться матч між командами Словенії та Данії в рамках 1-го туру Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Словенія проти Данії

Словенія

Збірна Словенії дуже впевнено увійшла до Чемпіонату Європи 2024 року, поступившись за додатковими показниками в боротьбі за перше місце збірній Данії. Тому вихід цієї команди у фінальну стадію турніру слід назвати заслуженим і справедливим.

На Євро-2024 збірна Словенії стане однією з темних конячок турніру, результати якого досить складно передбачити. Ця команда не є фаворитом виходу зі свого квартету, але, безперечно, намагатиметься дати бій кожному супернику та намагатиметься набрати очки.

Данія

Збірна Данії – сильна європейська команда, яка є постійним учасником чемпіонатів Європи, тому її участь у турнірі 2024 року не викликає жодних питань. Данці посіли перше місце у своїй групі в кваліфікаційному раунді і тепер знову зіграють зі словенцями.

У збірній Данії дуже багато крутих і сильних футболістів, які представляють провідні клуби Європи. Це означає, що за кадровим потенціалом у своєму квартеті данці поступатимуться лише англійцям. У майбутній зустрічі Данія точно буде налаштована виключно на перемогу і докладе всіх зусиль, щоб взяти три очки.

Словенія проти Данії

Словенія проти Данії факти

  • Востаннє суперники зустрічалися у відборі на Євро-2024: у першому матчі команди зіграли внічию, а в другому Данія перемогла Словенію з рахунком 2:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на ТБ (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють»;
  • Збірна Данії виграла п'ять із шести матчів зі Словенією різного рівня, ще одна зустріч завершилася внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч першого туру чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Словенії можна поставити 5,20, на нічию – 3,60, а на перемогу Данії - за 1,77. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірні Словенії та Данії входили до однієї групи у відборі на ЧЄ-2024, а тепер у фінальній частині потрапили в один квартет. У відбірковому раунді словенцям вдалося дати бій данцям, але в цілому різниця в класі між цими суперниками значна і говорить на користь збірної Скандинавії. Статистика особистих зустрічей також відстає від команди Юлманна, тому логічно зробити ставку на перемогу Данії за 1,77 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0