Фламенго проти Греміо. Чи вдасться гостям перервати серію поразок на чужому полі в чемпіонаті?

14 червня в рамках 8-го туру бразильської Серії А на арені «Маракана» (Ріо-де-Жанейро) зійдуться команди «Фламенго» і «Греміо».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фламенго" проти "Греміо".

«Фламенго»

«Фламенго» зараз показує хороший рівень гри, команда навіть набрала серію з п'яти перемог поспіль. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Тіте також продемонстрували свій клас, здолавши на виїзді Васко да Гаму з рахунком 6:1. У гостей забили Евертон, Педро, Давід Луїс, де Арраскета, Бруно Енріке та Габріель. Фламенго посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 14 очок, при співвідношенні м'ячів 13:6. У гонці бомбардирів у "стерв'ятників" лідирують Педро 3+1 і Де Ла Круз 2+2.

«Червоно-чорні» провели три матчі чемпіонату на своїй території, здобувши дві перемоги та зазнавши однієї поразки.

Gremio

Gremio не був особливо стабільним останнім часом; у чемпіонаті країни команда навіть зазнала серії з двох поразок поспіль. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Ренато Гаучо вдома поступилися Брагантіно з рахунком 0:2. «Греміо» посідає 12-е місце в турнірній таблиці, набравши 6 очок за підсумками п'яти ігрових днів, при співвідношенні м'ячів 4:5. Лідером гонки бомбардирів у "мушкетерів" є Крістальдо, якому вдалося забити два голи.

«Трикольори» погано показують себе на дорозі; за шість матчів клуб здобув лише одну перемогу.

Фламенго проти Греміо

Фламенго проти Греміо факти

  • Загальна кількість забитих м'ячів була менше 2,5 в останніх 4 матчах Греміо в чемпіонаті Бразилії;
  • Фламенго виграв 5 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Котирування успіху Фламенго становили 1,52. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,21. Котирування Вікторії Греміо зупинилися на 6.50. Букмекер не знає, чого очікувати з точки зору ефективності. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,94, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,89. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Фламенго» проводить чудовий чемпіонат, команда особливо добре грає в останніх матчах, команда впевнено справляється з конкурентами. «Греміо» діє скромніше, і поки що не набирає очок на виїзді. Зважаючи на форму команд, їхню статистику та фактор домашнього стадіону, хлопці Тіте переможуть, «стерв’ятники» завдяки кращому стану впевнено розійдуться з суперником: перемога «Фламенго» – 1,52.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0