Бока Хуніорс – Велес Сарсфілд. Чи здобудуть господарі першу домашню перемогу в чемпіонаті?

15 червня в матчі 5-го туру аргентинської професійної ліги зустрінуться команди «Бока Хуніорс» і «Велес Сарсфілд». Поєдинок прийме «Бомбонера Арена» (Буенос-Айрес).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Бока Хуніорс» проти «Велес Сарсфілд».

Бока Хуніорс

Бока Хуніорс поки не може похвалитися достовірними результатами; У 10 зустрічах команда здобула чотири перемоги та дві нічиї, зазнавши при цьому чотирьох поразок. Підопічні Дієго Мартінеса також помилилися в останньому матчі національної першості, програвши на виїзді Платенсе з мінімальним рахунком 0:1. "Бока Хуніорс" посідає 18 місце в турнірній таблиці з 4 очками та співвідношенням м'ячів 4:4.

На власній території «синьо-золоті» показують на порядок переконливіший результат; команда не програє з 2 лютого, набравши успішну серію з 12 матчів.

Велес Сарсфілд

Велес Сарсфілд останнім часом знизився, в останніх п'яти зустрічах команда здобула одну перемогу і дві нічиї, зазнавши при цьому двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Аргентини підопічні Рікардо Гарека змогли вчепитися за очки, команда в рідних стінах програла з рахунком 1:1 Атлетіко Тукуман. Автором єдиного голу у господарів став Акіно. Велес Сарсфілд займає 15 місце в турнірній таблиці, набравши 5 очок, при співвідношенні м'ячів 4:5.

На виїзді «Фортики» виступають нерівно; зараз команда накопичила серію з трьох матчів без перемог.

Бока Хуніорс – Велес Сарсфілд

Бока Хуніорс – Велес Сарсфілд: факти

  • Бока Хуніорс не програє вдома в останніх 12 матчах сезону;
  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 у 9 з 10 останніх матчів «Велес Сарсфілд» у чемпіонаті Аргентини

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Коефіцієнт на успіх "Бока Хуніорс" становив 1,85. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,43. Котирування Вікторії Велес Сарсфілд зупинилися на позначці 4,46. Від аргентинських клубів букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,68, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Бока Хуніорс» розгойдується в чемпіонаті, команда все ще в середині турнірної таблиці, але провела лише один матч вдома. Велес Сарсфілд також не блищить результатами; незважаючи на хорошу гру в захисті, атака має покращитися. В очному поєдинку, думаю, хлопці Мартінеса переможуть, вдома «синьо-золоті» грають приголомшливо, а ось на виїзді «Фортіки» не вражають: перемога Бока Хуніорс – 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0