Тобол - Кайрат. Чи перервуть господарі серію поразок у чемпіонаті?

15 червня в рамках 11-го туру казахської Прем'єр-ліги на стадіоні «Центральний» (Костанай) зійдуться команди «Тобол» і «Кайрат» Алмати.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Тобол проти Кайрат

Тобол

Тобол зараз занепадає; в останніх п'яти матчах команда здобула лише одну перемогу. В останньому матчі чемпіонату Казахстану підопічні Міліча Чурчіча також помилилися, поступившись вдома Кайсару з рахунком 1:2. Автором єдиного голу за «жовто-зелених» виявився Чесноков. «Тобол» займає 8 місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок після 9 зустрічей, при співвідношенні м’ячів 11:9. У гонці бомбардирів комбінаторів лідирує Купер, у скарбничці якого 2 голи.

На своїй території «жовто-зелені» провели 5 матчів чемпіонату, здобувши три перемоги та нічию, зазнавши лише однієї поразки.

Кайрат

Кайрат показує себе набагато переконливіше, команда непереможна вже чотири зустрічі поспіль. В останньому матчі казахстанської Прем'єр-ліги команда Олександра Кержакова виступила переконливо, обігравши на своєму полі карагандинський "Шахтар" з рахунком 4:2. У господарів забили Садибеков, Юлдошев, Заря та Сантана. «Кайрат» займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 18 очок після 10 зустрічей, при співвідношенні м’ячів 13:9. Паулу лідирує в гонці бомбардирів чорно-жовтих; бразилець забив три голи.

На виїзді алматинська команда провела п'ять матчів у чемпіонаті, здобувши дві перемоги та нічию, а також зазнавши однієї поразки.

Тобол - Кайрат

Тобол vs Кайрат факти

  • Тобол програв 4 з 5 останніх матчів сезону;
  • Кайрат не програє в останніх 4 матчах сезону;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 7 з 8 останніх матчів сезону Тобола;
  • Обидві команди не забили в 6 з останніх 7 матчів за участю Тобола.

Прогноз підсумків гри

«Тобол» повинен якомога швидше прийти до тями, інакше команда залишиться в середині чемпіонату. Останніми тижнями «Кайрат» виступає набагато переконливіше, клуб має намір боротися за титул, а грою підтверджує свої амбіції. Враховуючи кризу господарів, підопічні Кержакова мають непогані шанси взяти на виїзді три очки, продовживши чемпіонську гонку: перемагає «Кайрат». Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0