Кайсар проти Турана. Чи продовжать господарі безпрограшну серію в чемпіонаті?

15 червня в матчі 11-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на арені імені Гані Муратбаєва (Кизилорда) зустрінуться команди «Кайсар» і «Туран».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Кайсар проти Турана

Кайсар

Кайсар помітно підвищив свій рівень гри; команда не програє вже шість матчів поспіль у чемпіонаті країни. В останньому матчі чемпіонату підопічні Віктора Кумикова змогли показати максимальний результат, обігравши на виїзді «Тобол» з рахунком 2:1. У гостей голи відзначилися Громико та Норбеков. «Кайсар» посідає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок після 9 зустрічей, при співвідношенні м’ячів 7:10. Громико лідирує в гонці бомбардирів «Степових вовків»; білорус вже забив 3 голи.

На його території клуб провів 5 матчів у Прем'єр-лізі, здобувши по 2 перемоги та нічию, а також зазнавши 2 поразок.

Туран

Туран у своєму дебютному сезоні демонструє дуже скромний рівень гри; в останніх восьми матчах клуб здобув лише одну перемогу, програвши ще в семи випадках. В останній зустрічі чемпіонату Казахстану хлопці Олександра Фамільцева також не вдалися, поступившись на своєму полі «Актобе» з рахунком 0:1. Туран посідає 11 місце в турнірній таблиці, набравши 7 очок після 9 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 5:10. У гонці бомбардирів «блакитно-білих» лідирує Ваца, на рахунку якого 2 голи.

У чемпіонаті клуб провів 4 виїзних матчі, здобувши 2 перемоги та 2 нічиї.

Кайсар проти Турана

Кайсар проти Турана факти

  • Кайсар не програє в останніх 6 матчах чемпіонату Казахстану;
  • Загальна кількість голів була менше 2,5 у 6 з останніх 7 матчів Кайсара сезону;
  • Туран програв 7 з 8 останніх матчів сезону;
  • Обидві команди не забили в 10 з 11 останніх матчів Турана в сезоні.

Прогноз підсумків гри

Обидві команди знаходяться в нижній частині турнірної таблиці, хоча й йдуть різними курсами. «Кайсар» впевнено йде вперед, з кожною грою становище клубу покращується. «Туран» зовсім обм’як, після вдалого старту в чемпіонаті команда програє матч за матчем, опускаючись на дно турнірної таблиці. Враховуючи нинішню форму команд, фактор домашнього стадіону, думаю, «Степові вовки» зможуть продовжити свій підйом, здобувши три очки: перемога «Кайсара». Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0