Астана – Ордабаси. Чи продовжать гості безпрограшну серію в чемпіонаті?

16 червня в рамках 11-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на стадіоні «Астана Арена» (Астана) зійдуться «Астана» і «Ордабаси».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астана» проти «Ордабаси».

«Астана»

«Астана» перебуває у складній ситуації, команда не виграє п’ять матчів поспіль. В останньому матчі чемпіонату Казахстану хлопці Григорія Бабаяна також не вдалися, клуб поступився на виїзді Атирау з мінімальним рахунком 0:1. Астана посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок після 9 матчів, при співвідношенні м'ячів 10:7. У гонці бомбардирів жовто-синіх лідирують Астанов і Томасов, які забили по два голи.

Вдома «містяни» провели 4 матчі в рамках КПЛ, здобувши одну перемогу та дві нічиї, а також зазнавши однієї поразки.

Ордабаси

Ордабаси показує себе в цілому краще; у 10 зустрічах клуб здобув по чотири перемоги та нічию, зазнавши при цьому двох поразок. В останньому матчі казахстанської Прем'єр-ліги підопічні Олександра Седнєва також вдало виступили, обігравши вдома «Жетису» з рахунком 3:1. У господарів забили Бєсєдін, Макаренко та Яхшибоєв. «Ордабаси» займає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 16 очок після 9 зустрічей, при співвідношенні м’ячів 14:6. Лідером у гонці бомбардирів у "біло-синіх" є Яхшибоєв, на рахунку якого 4 голи.

У чемпіонаті клуб провів 4 виїзних матчі, здобувши перемоги та 3 нічиї.

Астана – Ордабаси

Астана проти Ордабаси факти

  • Астана не може виграти останні 5 ігор сезону;
  • Ордабаси не програє в останніх 9 матчах сезону;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 8 з останніх 10 матчів Астани сезону;
  • Ордабаси не програвав на виїзді в 2024 році, серія складається з 6 матчів.

Прогноз підсумків гри

Астана абсолютно не в формі, команда ризикує надовго застрягти в середині таблиці. Ордабаси, навпаки, впевнено рухається вперед, клуб має намір захистити звання найсильнішого в країні. Враховуючи форму та результати клубів за останні тижні, думаю, гостям вдасться продовжити серію без виїзних поразок: Ордабаси не програє – фора 2(0). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0