Шотландія проти Швейцарії. Яка команда візьме три очки?

У середу, 19 червня, на стадіоні RheinEnergie відбудеться матч між збірними Шотландії та Швейцарії в рамках другого туру Євро-2024

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шотландія проти Швейцарії

Шотландія

Збірна Шотландії провалила стартовий матч Євро-2024, розгромно поступившись господарям турніру німцям. Армійці Тартана пропустили одразу п’ять м’ячів у власні ворота, і цей результат, безумовно, ускладнює шанси команди на вихід у плей-офф турніру після групового матчу.

Але у збірної Шотландії залишилося два матчі, в яких команді Стіва Кларка просто нічого втрачати і потрібно продемонструвати максимум своїх можливостей. Шотландці відомі своєю сміливою та безкомпромісною грою, тому сумнівів у їхній надзвичайній мотивації немає.

Швейцарія

Швейцарія впевнено перемогла Угорщину в матчі першого туру (3:1), і цей результат підтвердив амбіції команди якомога довше залишитися на поточному чемпіонаті Європи. Тепер команда Мурата Якіна цілком може зіграти за підсумками двох турів, що залишилися.

У збірній Швейцарії багато дуже хороших футболістів, які представляють провідні європейські клуби. Безсумнівно, що вже в матчі другого туру проти Шотландії вони захочуть зробити вирішальний крок до 1/8 фіналу Євро-2024, здобувши ще три очки.

Шотландія проти Швейцарії

Шотландія проти Швейцарії факти

  • Востаннє команди зустрічалися в товариській грі в 2006 році: Швейцарія перемогла Шотландію з рахунком 3-1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал більше (2,5);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на те, що заб'ють обидві команди;
  • Швейцарія виграла два з останніх п'яти матчів проти Шотландії на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч другого туру чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Шотландії можна поставити за 4,30, на нічию – за 3,75, а на перемога Швейцарії - за солідні 1,88. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ці суперники давно не зустрічалися між собою на різних рівнях, тому статистика особистих зустрічей навряд чи зіграє велику роль напередодні такого протистояння. У цьому матчі швейцарці спробують закріпити успіх першого кола, а шотландці реабілітуватися за розгромну поразку від Німеччини. Обидві команди люблять грати в атакуючий футбол, тому логічним вибором здається ставка на Тотал більше (2,5) за 2,13 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0