Ботафого проти Атлетіко Паранаенсе. Чи продовжать господарі переможну серію?

20 червня в рамках 10-го туру бразильської Серії А на арені «Олімпіко Нілтон Сантос» (Ріо-де-Жанейро) зійдуться команди «Ботафого» і «Атлетіко Паранаенсе».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ботафого" проти "Атлетіко Паранаенсе".

«Ботафого»

«Ботафого» демонструє хороший рівень гри; на даний момент команда накопичила серію з 8 матчів без поразок. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Хорхе Артура також тріумфували, здолавши на виїзді «Греміо» з рахунком 2:1. У гостей забили Куябано та Жуніор Сантос. Ботафого посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 19 очок, при співвідношенні м'ячів 16:8. Лідером гонки бомбардирів Lone Star є Жуніор Сантос, на рахунку якого 3 голи та асист.

«Чорно-білі» провели 4 матчі чемпіонату на своїй території, здобувши 3 перемоги та зігравши внічию.

Атлетіко Паранаенсе

Atlético Paranaense зараз виступає з різним ступенем успіху; в останніх п'яти матчах клуб здобув одну перемогу та нічию, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Хуана Карлоса Осоріо також залишилися без перемоги, клуб вдома розділив очки з «Фламенго» 1:1. У складі червоно-чорних гол забив Фернандіньо. "Атлетіко Паранаенсе" посідає 4-е місце в турнірній таблиці з 17 очками та співвідношенням м'ячів 13:6. Мастріані лідирує в гонці бомбардирів "Ураганів" з трьома голами.

На виїзді «червоно-чорні» провели 4 матчі в Серії А, здобувши по одній перемозі та нічию, і зазнавши двох поразок.

Ботафого проти Атлетіко Паранаенсе

Ботафого проти Атлетіко Паранаенсе факти

  • В останніх 5 домашніх матчах «Ботафого» проти «Атлетіко» було забито менше 2,5 голів у всіх турнірах;
  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 у 7 з останніх 8 матчів Атлетіко ПР у чемпіонаті Бразилії

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх лідера таблиці. Коефіцієнт на перемогу Ботафого становив 2,04. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,39. Котирування Вікторії Атлетіко Паранаенсе зупинилися на позначці 3,78. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Ботафого» впевнено йде вперед, команді вдалося вирватися в лідери в турнірній таблиці. «Атлетіко Паранаенсе» добре виступає на внутрішній арені, перебуваючи на відстані витягнутої руки від першого рядка. Обидві команди діють надійно в обороні, тому в найближчій зустрічі я не очікую багато небезпечних моментів або забитих голів: тотал менше 2,5 – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0