Інтернасьйон проти Корінтіанс. Чи перервуть гості безвиграшну серію?

20 червня в матчі 10-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди Інтернасьонал і Корінтіанс. Поєдинок прийме Jose Pinheiro Board Arena (Порту-Алегрі).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Інтернасьонал» проти «Корінтіанс».

Інтернасьйон

Загалом Інтернасьонал проводить хороший сезон; у 10 зустрічах клуб здобув 5 перемог і 2 нічиї, при цьому зазнавши 3 поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Едуардо Куде не зуміли проявити себе, що призвело до поразки на виїзді від «Віторії» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу у складі гостей став Веслі. Інтернасьйон займає 10 місце в турнірній таблиці, набравши 11 очок після 7 матчів, при співвідношенні м'ячів 6:5. Веллінгтон лідирує в гонці бомбардирів "червоних" з 3 голами та результативною передачею.

«Колорадос» провели три матчі чемпіонату на своїй території, жодного разу не програвши, здобувши одну перемогу і двічі розділивши очки з суперниками.

«Корінтіанс»

«Корінтіанс» дещо знизився, команда не може перемагати вже три гри поспіль. В останньому матчі бразильської першості підопічні Вандерлея Люксембурго також не виступили, зігравши на своїй території внічию з Сан-Паулу – 2:2. У господарів забили Коронадо та Москіто. «Корінтіанс» займає 16-е місце в турнірній таблиці з 7 очками та співвідношенням м’ячів 7:10. Лідирує в гонці бомбардирів "мушкетерів" Юрі Альберто з 2 голами та результативною передачею.

На виїзді «чорно-білі» виступають невдало, за 4 зустрічі лише раз зігравши внічию та зазнавши трьох поразок.

Інтернасьйон проти Корінтіанс.

Інтернасьонал проти Корінтіанс факти

  • Корінтіанс не може виграти останні 5 матчів у чемпіонаті Бразилії

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери очікують успіху від господарів. Коефіцієнт на перемогу Інтернасьонала становив 2,25. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,14. Котирування зупинилися на Вікторії Корінтіанс на 3,49. Від бразильських команд букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,53, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,57. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Інтернасьоналу» потрібно вдосконалюватися, щоб не втратити шанси боротися за високі місця. Корінтіанс невдало починає чемпіонат, особливо слабко виглядаючи на виїзді. Окрім не найкращих результатів, клуби об’єднує не найкраща гра в атаці та захисті. Тому голів від очної зустрічі бразильського гранда я не чекаю: тотал менше 2,5 – 1,53.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0