Словенія проти Сербії. Яка команда вперше виграє Євро-2024?

У четвер, 20 червня, на «Альянц Арені» відбудеться матч між командами Словенії та Сербії в рамках другого туру Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Словенія проти Сербії

Словенія

Збірна Словенії не продемонструвала нічого видатного в матчі першого туру ЧЄ-2024 проти Данії, але все ж зуміла відігратися в другому таймі і зрівняла. Словенці цілком можуть використати цей результат собі на користь, адже це одне очко може допомогти їм у боротьбі за вихід у плей-офф.

Попереду у словенців ще один важливий матч проти сильного суперника, в якому команда явно розраховує додати до свого активу очки. Словенцям вкрай небажано програвати в матчі другого туру, адже в заключному матчі групового етапу вони зіграють з Англією.

Сербія

Збірна Сербії мінімально поступилася британцям у першому турі Євро-2024, і футболісти збірної, ймовірно, хочуть якомога швидше забути ту зустріч. Так, серби програли всього в один гол, але сам матч вийшов дуже нудним, обережним, з невеликою кількістю небезпечних моментів в обох воріт.

У матчі другого туру проти Словенії збірній Сербії настав час прокинутися і показати свою найкращу гру, яка дозволить команді взяти всі три очки. Команду Драгана Стойковича в наступному матчі влаштовує лише переможний результат, і вони повинні грати першими і з позиції сили.

Словенія проти Сербії

Словенія проти Сербії факти

  • Востаннє команди грали між собою в Лізі націй у 2022 році, коли Словенія та Сербія зіграли внічию 2:2;
  • У двох із чотирьох матчів між командами різного рівня ставка була на тотал більше (2,5);
  • У трьох з чотирьох матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють»;
  • Збірні Словенії та Сербії провели у своїй історії чотири матчі на різних рівнях: дві гри завершилися внічию, по одній перемогі здобули серби та словенці.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч другого туру Чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Словенії можна поставити 4,50, на нічию — 3,65, на перемога Сербії за 1,87.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві збірні не змогли порадувати своїх уболівальників переможним результатом у першому турі Євро-2024, але якщо словенці вже мають одне очко, то серби почали турнір із поразки. Звісно, збірна Сербії в такій грі буде більш мотивованою і не дарма вважається фаворитом, але й у Словенії є свої претензії на позитивний результат зустрічі. Логічним варіантом для прогнозу здається ставка «обидві команди заб'ють» за 1,94 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0