Данія проти Англії. Яка команда забере всі три очки?

У четвер, 20 червня, на стадіоні «Дойче Банк Парк» відбудеться матч між збірними Данії та Англії в рамках другого туру чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Данії проти Англії

Данія

 Збірна Данії зіграла внічию зі Словенією в першому турі Євро-2024, не зумівши отримати переможний рахунок. Голу Крістіана Еріксена не вистачило команді для перемоги в цій грі, і танці, мабуть, розчаровані нічією, через яку їм було складніше потрапити в плей-офф турніру. 

Попереду команди Каспера Юлманна точно чекає найскладніший матч на груповому етапі проти фавориту не лише квартету С, а й усього ЧЄ-2024 загалом. Тому на такий важливий матч тренерський штаб збірної Данії повинен придумати справді особливий план. 

Англія

 Збірна Англія перемогла програму-мінімум у матчі першого туру проти Сербії, здобувши непереконливу перемогу з рахунком 1:0. Футбольна громадськість була розчарована грою «Трьох Левів», від якої очікували видовищного та результативного футболу та розгромної перемоги. 

У новому матчі групового етапу команда Гарета Саутгейта намагається виступити краще та сильніше, хоча перемога в цій зустрічі гарантує вихід Англії в плей-офф турніру. Цілком ймовірно, що тренер «Трьох лівих» внесе деякі зміни в стартовий склад команди в порівнянні з першою грою.

Данія проти Англії

Данія проти Англії факти

  • Останні команди грали між собою на минулому чемпіонаті Європи: у півфіналі турніру Англія вийшла вперед у додатковий час – 2:1;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на загальну суму більше (2,5);
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють»
  • Англія зіграла два з останніх п'яти матчів проти Данії в основний час на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відомо серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям таке котування на цей матч другого туру чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Данії можна поставити за 6,00, на ніч – за 3,75, а на перемогу Англії – за 1,68 . Встановіть додаток 1xbet  і заробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірні Данії та Англії по праву вважаються головними фаворитами групи С на вихід у плей-офф чемпіонату Європи 2024 року. В очному поєдинку ці суперники успішно можуть поборотися за перше місце, але команди підходять до такого матчу з різною кількістю очок. І якщо англійці можуть зіграти на результат, то танцям потрібно ризикнути, щоб спробувати створити одну з головних сенсацій другого раунду. Ризикованим, але цікавим вибором у цьому випадку буде виставка на те, що Данія не програє за 2,25 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0