Польща проти Австрії. Хто поїде додому після двох турів Євро?

21 червня в рамках 2-го туру Чемпіонату Європи 2024 року на арені Олімпійського стадіону (Берлін) змагатимуться збірні Польщі та Австрії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Польща проти Австрії

Польща

Збірна Польщі у 2024 році була змушена пройти додатковий раунд кваліфікації, щоб потрапити до числа найсильніших команд континенту. Варто відзначити, що з цим завданням «Білі орли» впоралися на відмінно, спочатку зламавши опір Естонії (5:1), а потім здолавши Уельс по пенальті (1:0). Також підопічні Міхала Пробеза встигли взяти участь у двох товариських матчах, відсвяткувавши дві перемоги. Але в офіційній частині Євро поляки почали не найкращим чином, поступившись Нідерландам з рахунком 1:2. Гол у складі «червоно-білих» відзначився Букса.

У другому турі полякам має допомогти Роберт Левандовскі, який отримав травму.

Австрія

Збірна Австрії після успішного відбору на Євро-2024 підтримувала форму виключно в товариських матчах, клуб виходив на поле п'ять разів, здобувши чотири перемоги та зігравши внічию. Лише в останньому спарингу підопічні Ральфа Рангніка зробили осічку, зігравши на виїзді внічию зі Швейцарією – 1:1. Вже на старті чемпіонату Європи удача відвернулася від австрійців, команда з мінімальним рахунком поступилася збірній Франції 0:1.

Австрійцям у майбутній грі потрібно не лише забити перший гол на турнірі, а й набрати очки.

Польща проти Австрії

Польща проти Австрії факти

  • Польща не програє у 8 з останніх 9 матчів;
  • Обидві команди забили в 4 з останніх 5 зустрічей Польщі;
  • Загальний результат був нижче 2,5 у 6 з останніх 8 ігор Австрії;
  • Польща не програвала Австрії в останніх 5 очних матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу австрійцям. Котирування успіху Польщі становили 3,95. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Для Вікторії Австрійської котирування зупинилися біля 2.00. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,91, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,93. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди програли в першому раунді, тому очна зустріч для них – останній шанс продовжити боротьбу в плей-офф. У перших матчах ми сподобалися командам, хоча грали проти фаворитів Євро. Тож їхній очний поєдинок також очікується цікавим та результативним, нічиєю команди не порадують, тож атакуватимуть обидві команди: тотал понад 2,5 – 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0