Нідерланди проти Франції. Чи зупинять помаранчеві фаворита Євро?

21 червня в матчі 2-го туру Євро-2024 на Red Bull Arena (Лейпциг) зустрінуться збірні Нідерландів і Франції.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Франції

Нідерланди

Збірна Нідерландів у 2024 році встигла взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши три перемоги та зазнавши однієї поразки. "Летючий голландець" допустив осічку 26 березня, поступившись на виїзді Німеччині з рахунком 1:2. Після цього підопічні Рональда Кумана включилися, у двох матчах поспіль обігравши Канаду (4:0) та Ісландію (4:0). Добре стартували «помаранчеві» і на Євро, обігравши в першому турі збірну Польщі з рахунком 2:1. Влучні удари Гакпо та Вегхорста принесли перемогу Нідерландам.

Нідерланди перебувають у хорошій формі, вигравши 8 з останніх 10 матчів. «Помаранчеві» точно повинні пробитися в плей-оф.

Франція

Готуючись до турніру, збірна Франції встигла взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши дві перемоги, одну нічию та одну поразку. Буквально за тиждень до Євро підопічні Дідьє Дешама зустрічалися зі збірною Канади, де команда показала не найкращий результат, зігравши вдома внічию 0:0. Вже в офіційному поєдинку «півні» показали себе набагато витривалішими, зумівши зламати опір збірної Австрії 1:0. Французи перемогли завдяки автоголу Вебера.

У французів після Євро не тільки позитивні емоції. Мбаппе зламав ніс у стартовій грі турніру, тому може пропустити зустріч з помаранчевими.

Нідерланди проти Франції

Нідерланди проти Франції факти

  • Нідерланди виграли 8 з останніх 10 матчів;
  • Франція виграла 7 з останніх 8 очних матчів проти Нідерландів;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 8 з останніх 10 ігор Нідерландів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу підопічним Дідьє Дешама. Котирування на успіх Нідерландів становили 3,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування на Вікторію Французьку зупинилися на позначці 2,28. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,93, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,92. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Голландії ледве змогла взяти три очки в першій грі турніру; У команди є запас міцності, але його ще потрібно реалізувати. Франція теж не показала класного футболу на старті Євро, плюс на деякий час втратила капітана. В очній зустрічі команди зіграють нічию, що гарантує вихід у плей-офф. Але я все ж думаю, що досвід і клас хлопців Дешама дозволять їм досягти успіху: перемога Франції – 2,28.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0