Belgiya - Ruminiya. E guruhida sensatsiyalar davom etadimi?

22 червня в матчі 2-го туру Євро-2024 на Rhein Energie Arena (Кельн) зустрінуться збірні Бельгії та Румунії.

Наші експертні прогнози та аналіз Бельгії проти Румунії

Бельгія

Збірна Бельгії не програє з 1 грудня 2022 року, зібравши успішну серію з 15 матчів поспіль на всіх рівнях. За цей час «червоні дияволи» успішно пройшли відбір на Чемпіонат Європи та взяли участь у низці важливих товариських матчів. В останньому спарингу підопічні Доменіко Тедеско були сильнішими за Люксембург на своїй території 3:0. Справжнім сюрпризом для всіх став провал бельгійців у першому матчі Євро-2024; команда програла Словаччині з мінімальним рахунком 0:1.

На нинішньому Євро бельгійці забили вже двічі, хоч і проти правил, настав час «червоним дияволам» це зробити без питань.

Румунія

Збірна Румунії дуже погано підготувалася до континентальної першості; команда провела чотири товариські матчі, тричі зігравши внічию та зазнавши однієї поразки. При цьому в останньому матчі підопічні Едварда Йорданеску на своїй території не змогли обіграти скромну збірну Ліхтенштейну – 0:0. Але в першому євроматчі «курям» вдалося здивувати, зламавши опір збірної України 3:0. Голами за "триколірних" відзначилися Станчу, Марін і Драгус.

Успіх першого матчу гарантує румунам вихід із групи на 99%, якщо вони не програють два заключних матчі квартету.

Belgiya - Ruminiya

Бельгія проти Румунії факти

  • Бельгія не програє в 15 з останніх 16 матчів;
  • Бельгія зберегла ворота на нуль у 5 з останніх 7 матчів;
  • Румунія не програє в 15 з останніх 16 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху "червоних дияволів". Котирування успіху Бельгії становили 1,48. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,70. Котирування на Вікторію Румунія зупинилися на 7.00. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,11, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Бельгії після провалу в першому раунді не має права втрачати очки, інакше ризикує завершити другий великий турнір поспіль після групового етапу. Румунія чудово стартувала, щоб успішно подолати перший раунд Євро. Румунам перший матч сподобався, але і бельгійці зіграли непогано, їм просто не пощастило з реалізацією моментів і порушеннями в ті моменти, коли вони забили. Я думаю, що цього разу сенсації не буде; Де Брейне та Лукаку принесуть своїй команді три очки: перемога Бельгії з гандикапом 1(-1) 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0