Туреччина проти Португалії. Чи підтвердять португальці свій фаворит?

22 червня в матчі 2-го туру чемпіонату Європи 2024 року зустрінуться збірні Туреччини та Португалії. Поєдинок прийме арена «Сігнал Ідуна Парк» (Дортмунд).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Туреччина проти Португалії

Türkiye

Перед початком турніру було багато питань щодо збірної Туреччини, оскільки команда дуже мало готувалася. У 2024 році «Місячні зірки» взяли участь у чотирьох товариських матчах, лише раз зігравши внічию та зазнавши трьох поразок. Підопічні Вінченцо Монтелли також невдало виступили у заключному спарингу, програвши на виїзді Польщі з рахунком 1:2. Але в першому турі турки змогли змусити замовкнути всіх критиків, впевнено перемігши збірну Грузії з рахунком 3:1. У складі "місячних зірок" забивали Мюлдур, Гюлер і Актюркоглу.

Туреччина – досвідчена команда, здатна вийти в плей-офф.

Португалія

Збірна Португалії активно готувалася до чемпіонату Європи; у 2024 році команда встигла взяти участь у п’яти контрольних матчах, здобувши три перемоги; ще в двох випадках португальці зазнали поразки. Вдало для «збірної обраних» склався останній товариський матч, у якому вони вдома обіграли Ірландію з рахунком 3:0. Уже в першому турі Євро команда Роберто Мартінеса також змогла добитися успіху, обігравши збірну Чехії з рахунком 2:1. У португальців відзначився Консейсау, ще один гол був забитий після автоголу.

Португальці на турнірі представлені сплавом досвіду та молодості, а всі виконавці мають високу кваліфікацію.

Туреччина проти Португалії

Факти Туреччини проти Португалії

  • Команди ніколи не грали між собою на офіційному рівні;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю Сербії робиться ставка на Оверхед (2,5);
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Англії ставка робиться на те, що заб'ють обидві команди;
  • Збірна Англії ніколи не вигравала чемпіонат Європи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать португальців фаворитами матчу. Котирування успіху Туреччини становили 5,60. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,40. Котирування Вікторії Португальської зупинилися на позначці 1,59. Букмекер очікує від збірних результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,15, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,74. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Туреччина набрала хороший темп, впевнено крокуючи до плей-офф. Португалія вважається одним із фаворитів турніру; склад дозволяє команді вирішити цю задачу. Обидві команди виграли перший матч турніру, пропустивши по голу в свої ворота. Тому я очікую голів в очному матчі; атака команд сильніша за захист: тотал понад 2,5 – 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0