Швейцарія проти Німеччини. Чи покажуть німці 100% результат?

У неділю, 23 червня, на стадіоні «Вальдштадіон» відбудеться матч між збірними Швейцарії та Німеччини в рамках третього туру Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Швейцарія проти Німеччини

Швейцарія

Збірна Швейцарії зіграла внічию з Шотландією у другому турі чемпіонату Європи-2024 і майже напевно гарантувала собі вихід у плей-офф турніру. Так, є якісь неймовірні сценарії, за яких швейцарці можуть залишитися ні з чим, але такий сценарій навряд чи здійсненний.

Збірна Швейцарії після двох турів має чотири очки і посідає друге місце в групі А. В останньому раунді Red Crusaders зустрінеться з одним із фаворитів усього турніру, і ця зустріч стане справжнім випробуванням на міцність для цієї команди.

Німеччина

Збірна Німеччини впевнено виграла два стартових матчі домашнього Євро-2024 і стала першою командою, яка вийшла в плей-офф турніру. Тепер єдине питання, яке залишається актуальним для Бундестиму – це перше місце в їхньому квартеті, щоб отримати зручного суперника в наступному раунді чемпіонату Європи.

У матчі третього туру головний тренер німців Юліан Нагельсманн, ймовірно, застосує ротацію і дасть можливість зіграти тим гравцям, які раніше мало грали. Крім того, лідери німецької збірної матимуть можливість відпочити. Але навіть з резервними гравцями у складі збірна Німеччини буде налаштована взяти всі три очки.

Швейцарія проти Німеччини

Швейцарія проти Німеччини факти

  • Востаннє команди зустрічалися в Лізі націй у 2020 році: Німеччина та Швейцарія зіграли внічию 3:3;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал більше (2,5);
  • Крім того, в чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють»;
  • Обидві команди ще не програли на чемпіонаті Європи 2024 року;
  • Німеччина виграла дві з останніх п'яти матчів проти Швейцарії на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч третього туру ЧЄ-2024: на перемогу Швейцарії можна поставити за 4,90, на нічию – за 3,90, а на перемогу німців - за 1,77.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння лідерів квартету А, в якому вирішуватиметься доля першого місця в турнірній таблиці. Збірна Німеччини, безумовно, вважається і фаворитом майбутнього матчу, і основним претендентом на перше місце. Швейцарців у цій зустрічі, ймовірно, влаштує будь-який результат, який дозволить їм продовжити участь у Євро-2024 у плей-офф турніру. Працюючим варіантом прогнозу є ставка «обидві команди заб’ють» за 1,80 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0