Шотландія проти Угорщини. Яка команда вперше виграє Євро-2024?

У неділю, 23 червня, на стадіоні Gottlieb Daimler Stadium відбудеться матч між збірними Шотландії та Угорщини в рамках третього туру Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шотландія проти Угорщини

Шотландія

Шотландія зіграла внічию зі Швейцарією у другому раунді та набрала своє перше очко на чемпіонаті Європи 2024 року. Цей результат дозволив «Тартан Армії» залишитися в боротьбі за вихід у плей-офф турніру та реабілітуватися за розгромну поразку в першому раунді від Німеччини.

Попереду у збірної Шотландії вирішальний матч, в якому команді потрібно буде викластися на повну, щоб добитися позитивного результату. Шотландцям, як і їх майбутньому супернику, нікуди відступати, і головний тренер команди повинен випустити на футбольне поле своїх кращих гравців.

Угорщина

Складніша ситуація в Угорщині, адже ця команда програла два стартових матчі на Євро-2024 і тепер є явним аутсайдером свого квартету. Угорці ще мають шанс пробитися в плей-офф, але для цього їм потрібно виграти третій раунд і сподіватися на сприятливий результат в інших групах.

Збірна Угорщини, безумовно, матиме шанси в майбутньому матчі, тому команда намагатиметься добре виступити та хоча б голосно грюкнути дверима. Збірна Угорщини в перших двох матчах не виглядала безнадійно, тому вболівальники цієї команди можуть з оптимізмом чекати матчу останнього туру.

Шотландія проти Угорщини

Факти Шотландії проти Угорщини

  • Востаннє команди зустрічалися в товариській грі в 2018 році: Шотландія перемогла Угорщину з рахунком 1:0;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Шотландії робиться ставка на Overhead (2,5);
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Угорщини ставка робиться на «обидві команди заб'ють»;
  • Обидві команди ще не вигравали чемпіонат Європи 2024 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч третього туру чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Шотландії можна поставити 2,65, на нічию – 3,85, а за перемогу Угорщини за 2,54. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Турнірне положення в групі А зобов'язує і шотландців, і угорців ризикувати і грати виключно на перемогу в останньому турі. У разі успіху шотландці, ймовірно, вийдуть з третього місця, а от угорцям навіть переможний результат у цій грі не гарантує потрапляння в плей-офф. Тому є надія побачити видовищний і відкритий футбол у виконанні обох суперників, а логічним вибором для прогнозу виглядає ставка на Тотал більше (2,5) за 1,69 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0