Албанія проти Іспанії. Чи наберуть іспанці максимум очок?

У понеділок, 24 червня, на Merkur Spire Arena відбудеться матч між збірними Албанії та Іспанії в рамках третього туру чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Албанія проти Іспанії

Албанія

Одним із приємних відкриттів цього чемпіонату Європи стала збірна Албанії, яка в перших двох турах здивувала відкритою та мужньою грою. У першому матчі албанці засмутили італійців на першій хвилині, а в другій у неймовірному підсумку вирвали нічию у хорватів, хоча і вели в ході гри.

У збірної Албанії перед заключним матчем групового раунду лише одне очко, але перемога в ньому гарантує команді вихід у плей-офф турніру. Проблема лише в тому, що у вирішальному матчі Албанія зіграє з лідером квартету Іспанією, і взяти три очки в такому матчі буде дуже важко. 

Іспанська

«Фурія Роха» з класом виграла два стартові матчі на Євро-2024: спочатку іспанці легко обіграли Хорватію з рахунком 3:0, а потім мінімально перемогли головного конкурента по квартету збірну Італії. Таким чином, збірна Іспанії гарантувала собі достроковий вихід в плей-офф турніру.

У матчі третього туру чемпіонату Європи тренерський штаб збірної Іспанії, ймовірно, застосує ротацію і свій шанс отримають резервні гравці, які не грали в перших двох матчах. Але глибина складу Фурії Рохи дозволяє їй практично безболісно проводити кадрові зміни. 

Албанія проти Іспанії

Албанія проти Іспанії факти

  • Востаннє команди зустрічалися в товариській грі у 2022 році: Іспанія обіграла Албанію з рахунком 2:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал більше (2,5);
  • Тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють»;
  • Іспанія виграла всі вісім матчів проти Албанії на різних рівнях. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч третього туру чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу албанців можна поставити за 6,60, на нічию – за 4,70, а на перемогу іспанців - за 1,51.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде заключний поєдинок у квартеті B, в якому збірна Албанії спробує зробити сенсацію в поєдинку проти збірної Іспанії, яка достроково забезпечила собі вихід у плей-офф Євро-2024. «Фурія Роха» не вийде на цю гру в оптимальному складі, і ця обставина може допомогти албанцям добитися позитивного результату. З іншого боку, статистика стикових матчів категорично говорить проти них: Албанія програла всі матчі з Іспанією на різних рівнях. Цікавим варіантом здається ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 1,95 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0