Хорватія проти Італії. Хто переможе у вирішальному матчі групи В?

У понеділок, 24 червня, на Red Bull Arena відбудеться матч між збірними Хорватії та Італії в рамках третього туру Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Італії

Хорватія

У минулому турі збірна Хорватії в цікавому та інтригуючому матчі на останніх хвилинах втратила перемогу над Албанією та суттєво ускладнила своє становище на турнірі. Картаті мають лише одне набране очко і передостаннім туром посідають останнє місце в групі В.

Попереду у збірної Хорватії ключовий матч групового етапу, в якому команду влаштує лише позитивний результат. У складі цієї команди достатньо досвідчених і іменитих футболістів, досвід і клас яких неодмінно стануть в нагоді хорватам у такому важливому матчі.

Італія

Італійці мінімально програли Іспанії у матчі другого туру, зігравши дуже непереконливий матч. Загалом «Скуадра адзурра» поки що не вразила на цьому чемпіонаті Європи, але все одно займає друге місце в квартеті B, набравши три очки після перших двох матчів.

Теоретично навіть поразка в матчі третього туру могла б дозволити збірній Італії вийти в плей-офф турніру з третього місця, але тренерський штаб і гравці команди явно не планують доводити ситуацію до такого сценарію. Це означає, що італійська команда намагатиметься показати хорошу та надійну гру, яка забезпечить їй бажаний результат.


Хорватія проти Італії

Хорватія проти Італії факти

  • Востаннє команди зустрічалися у кваліфікації Євро-2016 і двічі зіграли внічию з рахунком 1:1;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал була більше (2,5);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на те, що заб'ють обидві команди;
  • Італія не виграла жодного з останніх п'яти матчів проти Хорватії на жодному рівні. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч третього туру Євро-2024: на перемогу Хорватії можна поставити 3,20, на нічию – 3,20, на Перемога італійців - за 2,48. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Завершальний і вирішальний для обох команд матч на груповому етапі Євро-2024, від результату якого залежить їхня доля на цьому турнірі. Італійців у такій грі цілком би влаштовувала нічия, а ось хорватам, щоб вийти далі, однозначно потрібно брати всі три очки. Статистика очних зустрічей говорить на користь збірної Хорватії, але Італія на цьому чемпіонаті виглядає більш збалансованою командою. Працюючим варіантом прогнозу є ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,75 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0