Грузія проти Португалії. Чи вийдуть грузини в плей-офф?

26 червня в матчі 3-го туру Євро-2024 на «Велтінс Арені» (Гельзенкірхен) зустрінуться збірні Грузії та Португалії. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Грузія проти Португалії

Грузія

Збірна Грузії цього року показала гідний рівень гри; команда вперше в історії зуміла пробитися в основну сітку чемпіонату Європи. Перед самим турніром «хрестоносці» провели лише один вантажний склад, обігравши Чорногорію з рахунком 3:1. На самому Євро підопічні Віллі Саньоля стартували непереконливо, поступившись збірній Туреччини з рахунком 1:3. У другій зустрічі грузини показали себе слабше, але добилися результату, зігравши внічию з командою Чехії 1:1. У складі «Крусейдерс» гол забив Мікаутадзе. Збірна Грузії посідає 4 місце в групі F, набравши 1 очко, різниця м'ячів 2:4.

Лобжанідзе міг принести історичну перемогу на останній хвилині матчу з Чехією. Але у команди ще є шанс вийти в плей-офф. 

Португалія

Збірна Португалії була активна перед початком турніру; команда взяла участь у п'яти товариських матчах, здобувши три перемоги і ще в двох поразках. На чемпіонаті Європи підопічні Роберто Мартінеса також почали непогано, у першій зустрічі впевнено перемогли Чехію з рахунком 2:1. У наступній грі «обрані» показали себе ще краще, зламавши опір Туреччини 3:0. Голами у португальців відзначилися Сілва і Фернандеш, ще один гол був забитий після автоголу. Збірна Португалії посідає 1 місце в квартеті, набравши 6 очок, при співвідношенні м'ячів 5:1. 

Грузія проти Португалії

Грузія проти Португалії факти

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Грузії;
  • Португалія не змогла забити в 11 з останніх 17 матчів. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху команди Роберто Мартінеса. Котирування успіху Грузії були 9.00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,60. Котирування Вікторії Португальської зупинилися на позначці 1,35. Букмекер очікує від збірних результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,50, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,56. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Грузії чудово провела перший матч на турнірі, у другому турі, якби не їхній голкіпер, команда зазнала б поразки. Португалія вже гарантувала собі вихід у плей-офф, тому я з нетерпінням чекаю їх ротації. Різниця в класі команд помітна, тому, думаю, грузини завершать турнір з одним очком у своєму активі: перемога Португалії з гандикапом 2(-1,5) – 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0