Чехія проти Туреччини. Хто отримає місце в плей-офф?

26 червня в матчі 3-го туру чемпіонату Європи 2024 року зустрінуться збірні Чехії та Туреччини. Бій прийме арена Volkparkstadion (Гамбург). 

Експертні прогнози та аналіз Чехії проти Туреччини

Чехія

Збірна Чехії чудово підготувалася до основного раунду чемпіонату Європи; за перше півріччя 2024 року команда встигла взяти участь у чотирьох товариських матчах, у кожному з яких святкувала перемогу. Але вже в першій грі на Євро підопічні Івана Гашека розчарували; команда поступилася збірній Португалії з рахунком 1:2. Вже в наступному матчі «Локомотиву» вдалося підняти настрій; чехам вдалося зіграти внічию з Грузією 1:1. Гол за команду забив Шик. Збірна Чехії займає 3 місце в групі F, набравши 1 очко, різниця м'ячів 2:3.

Для виходу в плей-офф чехам потрібна лише перемога в третьому раунді. 

Türkiye 

Збірна Туреччини цього року аж ніяк не блищила результатами; команда зуміла взяти участь лише у шести матчах, здобувши лише одну перемогу, ще раз зігравши внічию та зазнавши чотирьох поразок. Лише в першому турі чемпіонату Європи підопічні Вінченцо Монтелли змогли показати хороший результат, впевнено обігравши збірну Грузії з рахунком 3:1. Вже в наступному відрізку «місячні зірки» зазнали дошкульного удару; команда без шансів програла Португалії 0:3. Збірна Туреччини посідає друге місце в групі, набравши 3 очки, при різниці м'ячів 3:4. 

Щоб вийти в плей-офф, хлопцям Монтелли потрібно не програти або програти з мінімальним рахунком.
 
Чехія проти Туреччини

Чехія проти Туреччини Факти

  • Обидві команди забили в останніх 6 іграх Чехії;
  • Тотал понад 2,5 зіграних у 6 з останніх 7 матчів Чехії;
  • Туреччина не змогла виграти 6 з останніх 7 матчів. 

Завантажте коефіцієнти 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу чехам. Котирування на успіх Чехії становили 2,50. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування турецької Вікторії зупинилися на позначці 2,90. Букмекер очікує від збірних результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,80. Встановіть додаток 1xbet і робіть ставки на своїх фаворитів!

Гра Total Predictions

Збірній Чехії потрібна тільки перемога, інакше команда попрощається з турніром. У Туреччини більше шансів пройти далі, але команді ще рано розслаблятися. Якщо брати до уваги обидві гри команд у групі, то чехи виглядали збалансовано та сильніше, плюс статистика останніх ігор Туреччини не вражає. Тому я очікую, що чехи наберуть три очки і вийдуть у плей-офф: перемога Чехії – 2,50. 

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0