Астана – Кайрат Алмати. Чи перервуть господарі безпереможну серію вдома?

29 червня в рамках 13-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на стадіоні «Астана Арена» (Астана) міряються силами команди «Астана» і «Кайрат Алмати».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астана» проти «Кайрат» Алмати

Астана

Астана зовсім не в формі; на даний момент команда навіть накопичила серію з шести матчів без перемог у чемпіонаті Казахстану. Лише в останньому матчі чемпіонату підопічні Григорія Бабаяна змогли піти в атаку, виявившись на виїзді сильнішими за Кизилжар 1:0. У складі «городян» гол забив Астанов. Астана посідає 8 місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок після 11 зустрічей, при різниці м'ячів 11:8. У гонці бомбардирів жовто-синіх лідирує Астанов; на його рахунку вже три голи.

На рідному полі «столична» команда провела 5 матчів чемпіонату, з яких двічі перемогла та зіграла внічию, а також зазнала двох поразок. 

«Кайрат Алмати»

«Кайрат» в цілому демонструє хороший рівень гри, за 10 матчів команда п'ять разів перемогла і одну нічию зіграла, також зазнавши чотирьох поразок. В останньому матчі Прем'єр-ліги підопічні Олександра Кержакова помилилися, поступившись на виїзді Тоболу з мінімальним рахунком 0:1. «Кайрат» посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 18 очок після 11 матчів, при коефіцієнті м’ячів 13:10. У гонці бомбардирів у "жовто-чорних" лідирує Паулу, який забив лише 3 голи.

На виїзді «Кайрат» має ідентичні результати, здобувши дві перемоги та дві нічиї, а також зазнавши двох поразок у шести матчах чемпіонату. 

Астана – Кайрат Алмати

Астана проти Кайрат Алмати факти

  • У 12 з останніх 14 матчів Астани в сезоні загальна сума була менше 2,5. 

 Прогноз підсумків гри

Астана показує не найкращий результат; в цьому сезоні команда відверто провалює таку гру. «Кайрат» виглядає переконливіше в порівнянні з суперником, хоча команді теж є куди розвиватися. Обидві команди не надто результативні в цьому сезоні, але й поступаються мало. Тому великої кількості моментів і точних ударів від очної зустрічі я не чекаю: тотал менше 2,5.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0