Ордабаси проти Кайсара. Хто продовжить безпрограшну серію?

29 червня в матчі 13-го туру казахстанської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Ордабаси» і «Кайсар». Поєдинок прийматиме арена ім. Кажимукан Мунайтпасов» (Шимкент).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ордабаси проти Кайсара

Ордабаси

Ордабаси демонструє хороший рівень гри; У 10 зустрічах команда здобула п'ять перемог і чотири нічиї, зазнавши при цьому однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Олександра Седнєва виступили вдало, вийшовши на виїзді сильнішими за «Женіс» 3:1. У гостей голи відзначилися Дарбо, Регінальдо та Тунгишбаєв. «Ордабаси» займає 1 місце в турнірній таблиці, набравши 22 очки після 11 зустрічей, при співвідношенні м’ячів 18:7. У гонці бомбардирів «біло-синіх» лідирує Яхшибоєв, на рахунку якого 4 голи.

Команда провела на рідному полі п'ять матчів, з них три перемоги, один раз зігравши внічию і зазнавши поразки. 

Кайсар

Кайсар демонструє хороший рівень гри; У 10 матчах команда здобула чотири перемоги та чотири нічиї, зазнавши при цьому двох поразок. В останньому матчі чемпіонату країни підопічні Віктора Кумикова показали клас, обігравши на виїзді «Жетису» з рахунком 2:1. У гостей голи відзначилися Громико та Юденков. «Кайсар» посідає 7 місце в турнірній таблиці, набравши 16 очок після 11 зустрічей, різниця м’ячів 10:12. Громико лідирує в гонці бомбардирів "Степових вовків" з 5 голами.

Клуб провів п'ять матчів на виїзді, здобувши дві перемоги та дві нічиї, один раз поступившись супернику. 

Ордабаси проти Кайсара

Факти Ордабаси проти Кайсара

  • Ордабаси не програє в останніх 11 матчах сезону;
  • Тотал був менше 2,5 у 9 з останніх 11 матчів Ордабаси сезону;
  • Тотал був менше 2,5 у 7 з останніх 9 матчів Кайсара сезону. 

 Прогноз підсумків гри

Ордабаси виступають переконливо, команда не має наміру нікому віддавати лідерство в таблиці. В останніх турах «Кайсар» регулярно набирав очки, і команда наблизилася до лідерів. Клуби підходять до очної зустрічі у відмінній формі; зустріч очікується цікавою та насиченою. Що стосується результату, то, думаю, хлопці Седнєва за підтримки трибун впораються з сильними «Степовими вовками»: перемога Ордабаси. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0