Швейцарія проти Італії. Яка команда вийде до чвертьфіналу ЄВРО-2024.

У суботу, 29 червня, на «Олімпіаштадіоні» відбудеться матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи 2024 року між збірними Швейцарії та Італії. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Швейцарія проти Італії

Швейцарія

Швейцарія не програла жодного матчу на Євро-2024 і цілком могла фінішувати першою у своїй групі, але не змогла втримати переможну перевагу проти Німеччини в третьому раунді. Але ця команда справді добре виступає на нинішньому турнірі і готова дійти до останніх стадій.

У матчі 1/8 фіналу проти Італії збірна Швейцарії буде аутсайдером із хорошими шансами на вихід до наступного раунду чемпіонату Європи. Швейцарці відрізняються командною грою, демонструючи хорошу атакувальну дію та дисципліну на футбольному полі. 

Італія

Збірна Італії після трьох матчів на груповому етапі заробила чотири очки, яких вистачило, щоб вийти в плей-офф з другого місця в групі B. У фінальному турі «Скуадра адзурра» ледь не поступилася збірній Хорватії, але зуміла врятувати нічия на останніх хвилинах.

Звичайно, якість виступу збірної Італії на цьому чемпіонаті Європи залишає бажати кращого, а її вболівальники відверто розчаровані результатами, показаними на груповому етапі турніру. Підопічним Лучано Спаллетті настав час активізуватися і підтвердити свої амбіції. 

Швейцарія проти Італії

Швейцарія проти Італії факти

  • Востаннє команди зустрічалися у відборі на ЧС у 2021 році: обидва матчі між Італією та Швейцарією завершилися внічию (1:1, 0:0);
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал більше (2,5);
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між суперниками робили ставку на те, що заб'ють обидві команди;
  • Збірна Швейцарії на чемпіонаті Європи-2024 ще не програвала.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Швейцарії можна поставити 3,45, на нічию – 3. , а на перемогу італійця - за 2,47.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цей матч відкриє етап плей-офф на чемпіонаті Європи 2024 року і букмекери справедливо віддають невелику перевагу збірній Італії. При цьому шанси Швейцарії вийти вперед також оцінюються як ненульові. Зазвичай матчі між швейцарцями та італійцями не радують великою кількістю голів, і майбутня зустріч теж навряд чи стане винятком, враховуючи важливість такого матчу. Ставка на Тотал більше (2) за 1,99 від BC 1xbet здається обережним вибором.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0