Німеччина проти Данії. Чи підтвердять господарі турніру статус фаворита?

У суботу, 29 червня, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч 1/8 фіналу Євро-2024 між збірними Німеччини та Данії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Німеччина проти Данії

Команда Німеччини

Юліана Нагельсманна впевнено провела груповий етап ЄВРО-2024 і заслужено вийшла в плей-офф з першого місця, хоча була близька до поразки в матчі третього туру проти Швейцарії. Але в цілому збірна Німеччини поки що грає дуже сильний турнір і показує хорошу гру.

Збірна Німеччини ставить перед собою завдання виграти чемпіонат Європи, тому в наступному матчі докладе максимум зусиль, щоб обіграти наступного суперника. Саме господарі гратимуть першим номером в 1/8 фіналу турніру, частіше контролюватимуть м'яч і створюватимуть більше загроз воротам суперника.

Данія.

Данці вийшли в плей-офф чемпіонату Європи 2024 року з другої позиції групи С і зробили досить цікаве досягнення, зігравши внічию всі три матчі групового етапу. Команда Каспера Хюльманна підтвердила статус дуже непоступливої та сильної команди.

На цьому турнірі данці вже встигли залишити позаду одного фаворита – збірну Англії, а тепер спробують зробити сенсацію у грі з господарями Євро-2024. У Данії багато досвідчених і класних гравців, гра від яких визначатиме загальна продуктивність і результат команди. 

Німеччина проти Данії

Факти Німеччини проти Данії

  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі у 2021 році: Німеччина та Данія зіграли внічию – 1:1;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал більше (2,5);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на те, що заб'ють обидві команди;
  • Німеччина виграла лише один з останніх п’яти матчів проти Данії на різних рівнях;
  • Німеччина та Данія ще не програвали на ЧЄ-2024. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Німеччини можна поставити 1,64, на нічию — 3,9, а на перемогу Данії — 6,2. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Німеччини націлена на перемогу в турнірі на домашньому Чемпіонаті Європи, тому в 1/8 фіналу, безумовно, планує обіграти збірну Данії. І німці, і данці ще не програвали на Євро-2024, але фаворитами очної зустрічі є команда Нагельсманна. Збірна Данії цілком може створити певні проблеми для господарів турніру і буде націлена як мінімум на один гол, тому логічним вибором буде ставка на «Обидві команди заб’ють» за 2,17 від 1xbetbookmaker.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0