Франція – Бельгія: битва гігантів за вихід у чвертьфінал?

1 липня в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу зустрінуться збірні Франції та Бельгії. Бій прийме Merkur Spiel Arena (Дюссельдорф). 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Бельгії

Франція

Збірна Франції в групі повинна була впевнено розібратися з усіма суперниками, але ці плани так і залишилися планами. У першому матчі групового раунду команда Дідьє Дешама зуміла добитися успіху, вирвавши перемогу в Австрії з рахунком 1:0. Вже в наступній грі французи не змогли досягти бажаного, розділивши очки з Нідерландами 0:0. В останньому матчі "триколірні" знову показали скромний результат, зігравши внічию з польською командою 1:1. Автором єдиного голу за збірну Франції став Мбаппе.

Збірна Франції несподівано посіла друге місце в квартеті D, набравши 5 очок, при співвідношенні м'ячів 2:1. 

Бельгія

Збірна Бельгії показала себе не з кращого боку в груповому раунді Чемпіонату Європи; від команди очікували більшого. Команда Доменіко Тедеско стартувала дуже невдало; у першій зустрічі команда зазнала поразки від збірної Словаччини з рахунком 0:1. Вже в наступному матчі бельгійцям вдалося повернутися в боротьбу, коли вони змогли зламати опір Румунії 2:0. У вирішальному матчі "червоні дияволи" втратили очки, зігравши внічию з Україною 0:0.

У підсумку збірна Бельгії замість очікуваного тріумфу в квартеті посіла 2 місце, набравши 4 очки, з різницею м'ячів 2:1. Але головне, вони не продемонстрували класний футбол. 

Франція – Бельгія

Франція проти Бельгії факти

  • Франція зберегла ворота на нуль у 4 з останніх 5 матчів;
  • Франція не програє в 19 з останніх 21 зустрічей;
  • Бельгія зберегла ворота без матчу в 7 з останніх 9 ігор;
  • Бельгія не програвала в 17 з останніх 18 зустрічей.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать французів. На успіх Франції котирування становили 1,94. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,30. Для бельгійської Вікторії котирування зупинилися на позначці 4,70. Букмекерська контора не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,63, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,34.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Франції не докладала особливих зусиль, щоб вийти в плей-офф, команда має величезний потенціал, потрібно тільки його реалізувати. Бельгія провалює другий великий турнір, маючи в своєму складі ряд найкращих виконавців, виступ "червоних дияволів" залишає найкращий. Обидві команди не виграють у Німеччині, але одна з них продовжить змагатися за трофей. Враховуючи досвід гравців і тренера, клас команди та особистості, думаю, що «Гальські півні» досягнуть успіху: перемога Франції – 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0