Португалія – Словенія: чи продовжиться словенська казка на Євро?

1 липня в рамках 1/8 фіналу Євро-2024 на арені Deutsche Bank Park (Франкфурт) зійдуться збірні Португалії та Словенії. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Португалія проти Словенії

Португалія

Збірна Португалії в хорошому темпі пройшла груповий етап, що дозволило їй легко вийти в наступний раунд турніру. Підопічні Роберто Мартінеса розпочали свій шлях на Євро з переконливої перемоги над збірною Чехії 2:1. У наступному матчі «обрані» також показали себе на висоті, розгромивши збірну Туреччини з рахунком 3:0. Лише в останньому матчі португальці дозволили собі розслабитися, зазнавши поразки від Грузії з рахунком 0:2.

Незважаючи на невдачу в останньому матчі, Португалія фінішувала першою в групі F з 6 очками та різницею м'ячів 5:3. 

Словенія

Збірна Словенії змогла показати приголомшливий результат на цьому турнірі - команда вийшла в 1/8 фіналу, не вигравши жодної зустрічі в групі. Команда Матьяжа Кека стартувала зі збірною Данії внічию 1:1. У наступному матчі словенці також залишилися без перемоги, розділивши очки з командою Сербії 1:1. В останньому матчі турніру «хлопці» знову мирно програли, цього разу грізній збірній Англії 0:0.

Словенія завершила групу на 3 місці, набравши 3 очки, з різницею м'ячів 2:2. Підопічні Кека поступилися данцям другим місцем у квартеті лише тому, що мали на одну жовту картку більше. 

Португалія – Словенія

Португалія проти Словенії факти

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 5 з останніх 6 матчів Португалії;
  • Словенія не програє в останніх 9 іграх;
  • Словенія зіграла внічию в останніх 4 іграх.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху лузітанців. Коефіцієнт на перемогу Португалії становить 1,42. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,70. Коефіцієнт на перемогу Словенії зупинився на позначці 8,80. Результативного футбольного матчу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,84, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,02. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Португалії в минулому матчі отримала ляпаса, який повинен підбадьорити команду і підштовхнути до нових звершень і перемог. Словенія давно не програвала, але й не часто вигравала. Щодо майбутньої гри, думаю, португальці зможуть зібратися і перемогти непоступливого суперника. Досвід і майстерність гравців на боці хлопців Мартінеса: перемога Португалії з гандикапом1 (-1) - 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0