Румунія – Нідерланди: чи пройдуть «помаранчеві» до чвертьфіналу?

2 липня на "Альянц Арені" (Мюнхен) у матчі 1/8 фіналу плей-офф Євро-2024 зійдуться збірні Румунії та Нідерландів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Румунія проти Нідерландів

Румунія

Румунія показала неоднозначні результати під час турніру, просто перенісши своїх уболівальників на емоційні гірки. Підопічні Едварда Йорданеску почали з яскравої перемоги над українською командою 3:0. У наступному матчі «карпатців» опустили на землю, команда поступилася Бельгії з рахунком 0:2. У наступній грі «курчата» діяли надійніше, у підсумку зігравши внічию зі Словаччиною 1:1. У складі румунів гол забив Марін.

Збірна Румунії сенсаційно посіла 1 місце в групі Е, набравши 4 очки за співвідношення м'ячів 4:3. 

Нідерланди

Збірна Нідерландів погано виступила на груповому етапі і ледве не потрапила в плей-офф. Підопічні Рональда Кумана добре почали свій шлях, обігравши Польщу з рахунком 2:1 у своїй першій грі. У наступному матчі «летючий голландець» також зумів набрати очок, зігравши внічию 0:0 з Францією. У своєму останньому матчі «помаранчеві» завдали болючого удару по своїй гордості, програвши Австрії з рахунком 2:3. У голландців забили Гакпо та Депай.

Збірна Нідерландів посіла 3 місце в групі D, набравши 4 очки. З різницею м'ячів 4:4. У групі більше розчарували «помаранчеві». 

Румунія – Нідерланди

Факти Румунії проти Нідерландів

  • Румунія не програє в 16 з останніх 18 матчів;
  • Всього понад 2,5 зіграно в 7 з останніх 7 матчів Нідерландів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху "помаранчевих". Коефіцієнт на перемогу Румунії - 7,80. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 4,50. Коефіцієнт на перемогу Нідерландів зупинився на позначці - 1,47. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом - 1,81, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом - 2,05.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Румунії вже перевищила свою вагу, вийшовши в плей-офф, тому зараз команда грає без тиску. Нідерланди, провівши невдалий груповий етап, потрапили у відмінну сітку плей-офф і можуть розраховувати на вихід як мінімум до півфіналу. Що стосується майбутнього матчу, то, думаю, клас "помаранчевих" і тренерський досвід Кумана дозволять їм вийти в чвертьфінал: перемога Нідерландів з гандикапом 2 (-1) - 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0