Англія проти Швейцарії: чи зможе Англія вийти до півфіналу Євро-2024?

У суботу, 6 липня, на Merkur Spiel Arena відбудеться матч 1/4 фіналу Євро-2024 між збірними Англії та Швейцарії. 

Наші експертні прогнози та аналіз гри Англія проти Швейцарії

Англія

Англія була близька до катастрофічного краху в матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи проти Словаччини, але все ж забила рятівний гол на останній хвилині компенсованого часу. Підопічні Гарета Саутгейта знову розчарували своєю грою, але все-таки зуміли вийти вперед.

Збірна Англії має приємну турнірну сітку на Євро-2024 і з такими суперниками вболівальники команди можуть розраховувати на вихід у фінал. Але для цього «Трьом левам» обов’язково потрібно покращити свій план на гру, інакше англійці ризикують піти додому після наступного матчу. 

Швейцарія

Збірна Швейцарії влаштувала міні-сенсацію в 1/8 фіналу Євро-2024, впевнено вибивши з турніру збірну Італії. Команда Мурата Якіна на цьому турнірі ще не програвала і в цілому залишає дуже приємні враження, адже окрім перемоги над італійцями, зуміла зіграти внічию з Німеччиною на груповому етапі.

Звичайно, збірна Швейцарії є аутсайдером у чвертьфінальному матчі з Англією. Але ця обставина навряд чи турбує гравців збірної Швейцарії, які відзначилися на цьому чемпіонаті Європи командною грою та вмінням ігнорувати авторитет. 

Англія проти Швейцарії

Факти про Англію проти Швейцарії

  • Востаннє команди зустрічалися в товариській грі у 2022 році, коли Англія перемогла Швейцарію з рахунком 2:1;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня була ставка на тотал більше (2,5);
  • Також лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Англія та Швейцарія не мають поразок на поточному чемпіонаті Європи 2024 року;
  • Англія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Швейцарії в основний час на всіх рівнях. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей чвертьфінальний матч чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Англії можна поставити 2,28, на нічию – 3,05, на Швейцарію виграти за 3,75.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери справедливо віддають невелику перевагу в цій парі англійській команді, адже клас і досвід гравців «Трьох левів» все ж на порядок вище. Тим не менш, швейцарці точно захочуть дати бій більш іменитому супернику і не здадуться так легко. Збірні Англії та Швейцарії в останніх очних зустрічах забили не надто багато голів, тому робити ставку на результативність у цьому випадку занадто ризиковано. Хотілося б нарешті повірити в підопічних Саутгейта і поставити на чисту перемогу збірної Англії за 2,28 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0