Нідерланди – Туреччина: хто вийде до півфіналу?

У понеділок, 24 червня, на Red Bull Arena відбудеться матч між збірними Хорватії та Італії в рамках третього туру Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Туреччини

Нідерланди

Збірна Нідерландів розпочала турнір як один із потенційних фаворитів, у першому раунді команда навіть зуміла обіграти Польщу з рахунком 2:1. Але потім «летючий голландець» зупинився, набравши лише одне очко в наступних двох партіях. У підсумку команда Рональда Кумана змогла посісти лише 3 місце в групі D, набравши лише 4 очки. Уже в першому раунді плей-офф «заводні помаранчеві» продемонстрували значно кращий рівень гри, здолавши збірну Румунії з великим рахунком 3:0. За "помаранчевих" відзначилися Мален (два голи) і Гакпо.

В атаці команди Кумана виділяється пара Гакпо – Мален; у них три і два точні удари на турнірі. 

Türkiye

Збірна Туреччини спочатку не мала ілюзій щодо турніру, "місячні зірки" навіть накопичили серію з п'яти матчів поспіль без перемог. Лише на груповому етапі чемпіонату Європи підопічні Вінченцо Монтелли змогли відновитися, команда з 6 очками посіла друге місце в групі F, поступившись лише за додатковими показниками збірній Португалії. В основному раунді турки не зменшили обертів, зламавши опір Австрії 2:1 в 1/8 фіналу. Кращим гравцем у "місячних зірок" став Демірал, який двічі відзначився після кутових.

Турки продовжують дивувати грою та результатами на Євро. 

Нідерланди – Туреччина

Нідерланди проти Туреччини факти

  • Нідерланди не програють у 9 з останніх 11 матчів;
  • Всього понад 2,5 грав у 8 з останніх 9 матчів Нідерландів;
  • Всього понад 2,5 зіграно в останніх 5 матчах Туреччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора віддає перевагу «помаранчевим». Коефіцієнт на перемогу Нідерландів становить - 1,61. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 4,10. Коефіцієнт на перемогу Туреччини зупинився на позначці - 6,00. Букмекер очікує голів від збірних. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом - 2.04, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом - 1.82. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нідерланди добре зіграли в 1/8 фіналу, але команда нестабільна, тому складно прогнозувати їх гру в чвертьфіналі. Туреччина, пройшовши в першому раунді плей-офф Австрію, влаштувала сенсацію, і хоче продовжити. Однак перед майбутньою зустріччю хлопці Монтелли втратили двох півзахисників, що зменшує їхні шанси на успіх. Складно передбачити розвиток подій у цій грі, тому рекомендую зіграти тотал зустрічі. Очікую голів від збірних, атака у команд сильніша за захист: тотал понад 2,5 – 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0