Крузейро проти Корінтіанс. Хто перерве смугу поразок?

7 липня в рамках 15-го туру бразильської Серії А на «Мінейран Арена» (Белу-Орізонті) поміряються силами клуби «Крузейро» і «Корінтіанс». 

Наші експертні прогнози та аналіз гри Крузейро проти Корінтіанса

«Крузейро»

«Крузейро» досяг неоднозначного успіху в цьому сезоні: п’ять перемог і нічия в останніх 10 іграх і п’ять поразок. В останній грі чемпіонату Бразилії підопічні Ніколя Ларкамона також помилилися, поступившись на виїзді «Кріусімі» з рахунком 0:1. "Крузейро" посідає 8 місце в турнірній таблиці з 20 очками після 13 ігор і різницею м'ячів 16-17. У гонці бомбардирів "лисиць" лідирує Матеус Перейра, на рахунку якого 4 голи та 2 асисти.

Вдома "сині" здобули серію з п'яти перемог поспіль у чемпіонаті. 

Корінтіанс

Корінтіанс не виграв жодної гри цього літа, навіть після невдалої серії з семи матчів. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Антоніо Олівейри теж невдало програли на виїзді «Палмейрасу» з рахунком 0:2. «Корінтіанс» посідає 19 місце в турнірній таблиці, набравши 9 очок після 13 матчів з різницею м'ячів 9:15. У гонці бомбардирів "мушкетери" лідирують Саса 2+1 та Юрі Альберто 2+1.

Чорно-білі в чемпіонаті провели сім виїзних матчів, двічі зігравши внічию, п’ятьох програвши і жодного разу не здолавши суперника.

Крузейро проти Корінтіанс

Факти Крузейро проти Корінтіанса

  • Крузейро виграв останні 7 домашніх матчів;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 4 матчах Корінтіанса в чемпіонаті Бразилії;
  • Корінтіанс не вигравав останні 9 матчів у чемпіонаті Бразилії. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на успіх Крузейро - 1,72. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 3,65. Коефіцієнт на перемогу Корінтіанса зупинився на позначці - 5,20. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом - 2.23, «Тотал більше 2» з коефіцієнтом - 1.67.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди мають чудові шанси на вихід у плей-офф. Для цього їм необхідно провести нічию в найближчій зустрічі. Думаю, що не потрібно нічого вигадувати чи описувати, команди зіграють рівний матч, у якому не визначиться переможець: нічия – 2.21. Крузейро нестабільний, вдома команда не залишає шансів супернику, але на дороги він заробляє очки з великими труднощами. Корінтіанс продовжує плескатися на дні, на виїзді клуб виглядає безнадійно в поточному чемпіонаті. Враховуючи статистику команд нинішнього чемпіонату, фактор домашнього поля та рівень гри суперників, думаю, «лисиці» без зайвих питань візьмуть три очки: перемога Крузейро – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0