Іспанія проти Франції. Яка команда зіграє у фіналі Євро-2024?

У вівторок, 9 липня, на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться матч між збірними Іспанії та Франції в рамках 1/2 фіналу чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Іспанія проти Франції

Іспанія

Збірна Іспанії вибила господарів турніру німців у чвертьфіналі Євро-2024 і наразі демонструє дивовижну стабільність. Фурія Роха не помітила своїх суперниць на груповому етапі, а в плей-офф також показала високий рівень гри, заслужено вийшовши до 1/2 фіналу.

Фанати збірної Іспанії вимагатимуть від своїх улюбленців вийти в головний матч Євро-2024, а для цього команді потрібно буде перемогти ще одного сильного суперника. Іспанці навряд чи відійдуть від звичного стилю гри і намагатимуться шукати свої шанси біля чужих воріт. 

Франція

Але збірна Франції ще не вразила своєю грою на ЧЄ-2024, але навіть такого бляклого виступу вистачило, щоб потрапити до стадії півфіналу. При цьому в плей-офф турніру французи вже вибили дві дуже сильні збірні - Бельгію та Португалію, які явно планували залишитися в Німеччині довше.

Безсумнівно, щоб вийти у фінал турніру, збірній Франції доведеться докласти набагато більше зусиль і показати зовсім інший рівень гри, ніж у попередніх матчах. Французи вперше не будуть фаворитами зустрічі на турнірі, і ця обставина має їх додатково мотивувати. 

Іспанія проти Франції

Іспанія проти Франції факти

  • Востаннє команди зустрічалися в Лізі націй у 2021 році: Франція перемогла Іспанію з рахунком 2:1;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів є ставка на Тотал Овер (2,5);
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Обидві команди не програли жодного матчу на ЧЄ-2024;
  • За останні п'ять стикових матчів на різних рівнях збірні Франції та Іспанії лише раз зіграли внічию. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 1/2 фіналу Чемпіонату Європи 2024: на перемогу Іспанії можна поставити 2,65, на нічию 3,00 , а на перемогу Франції за 3,20. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще один чудовий матч на ЧЄ-2024, який цілком міг би претендувати на статус фіналу у своїй вивісці. Збірні Іспанії та Франції по-різному вийшли до півфіналу Євро-2024, але в цілому цей результат можна назвати справедливим для обох команд. Останніми роками очні зустрічі між ними не радували великою кількістю голів, але в майбутньому матчі суперники цілком здатні засмутити один одного. Хорошим вибором здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,00 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0