Аргентина проти Канади. Аргентинці підтвердять статус фаворита?

У середу, 10 липня, на стадіоні Metlife Stadium відбудеться поєдинок між збірними Аргентини та Канади в рамках півфіналу Кубка Америки-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аргентина проти Канади

Аргентина

Збірна Аргентини лише в серії пенальті зуміла вийти до півфіналу Кубка Америки, вибивши з турніру збірну Еквадору. Поки що в "альбіселесте" все складається добре, команда не програла жодного матчу і має великі шанси зіграти в наступному фіналі Кубка Америки.

У наступній зустрічі Аргентина докладе всіх зусиль, щоб вдруге перемогти Канаду на цьому турнірі. Саме збірна Аргентини гратиме першим номером, володітиме ініціативою та створюватиме велику кількість небезпечних моментів біля чужих воріт, і така тактика має допомогти підопічним Ліонеля Скалоні вийти у фінал турніру. 

Канада

Збірна Канади на Копа Америка 2024 виступає вище всяких похвал і її сміливо можна назвати головною сенсацією нинішнього турніру. У чвертьфіналі канадці в серії пенальті обіграли збірну Венесуели, яка набрала максимально можливі дев'ять очок на груповому етапі.

Сам вихід до півфіналу Копа Америка вже можна назвати історичним і неймовірним досягненням для футбольної Канади, тому в майбутньому матчі проти Аргентини північноамериканська збірна точно зіграє без тиску. Канадці намагатимуться грати у свій футбол, від оборони, і їхнє головне завдання – не пропустити ранній гол. 

Аргентина проти Канади

Аргентина проти Канади факти

  • Команди вже зустрічалися на Копа Америка 2024 на груповому етапі турніру: Аргентина обіграла Канаду з рахунком 2:0;
  • В середньому в трьох з десяти матчів за участю Аргентини робиться ставка на тотал овер (2,5);
  • В середньому в чотирьох з десяти матчів за участю Канади робиться ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Збірна Аргентини не програла жодного матчу на Копа Америка-2024. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 1/2 фіналу Копа Америка 2024: на перемогу Аргентини можна поставити 1,34, на нічию — 5,40, а на перемогу Канади за солідні 10,0.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ці збірні вже зустрічалися на груповому етапі Копа Америка-2024 у групі А, і тоді в першому турі Аргентина досить впевнено перемогла Канаду з рахунком 2:0. Проте різниця в класі між цими суперниками досить значна і очевидно, що саме Мессі та компанія є явними фаворитами майбутнього півфінального поєдинку. Канадці вже перевиконали план цього турніру, тому цілком логічним видається ставка на фору 1 (-1,5) за 1,97 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0