Нідерланди проти Англії. Хто отримає путівку до фіналу?

10 липня в рамках півфінального раунду Євро-2024 на арені Signal Iduna Park (Дортмунд) поміряються між собою збірні Нідерландів і Англії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Англії

Нідерланди

«помаранчеві» провели першу частину турніру не найкращим чином, через що команда ледве не пропустила плей-офф. Уже в матчах на вибування підопічні Кумана почали діяти наполегливіше, повністю змінивши враження від своєї гри. У першому раунді плей-оф «заводні помаранчеві» без проблем обіграли команду Румунії 3:0. На стадії чвертьфіналу «Летючий голландець» також зумів досягти успіху, розгромивши Туреччину з рахунком 2:1. Один гол у складі помаранчевих забив Де Врій, а другий автогол записав Мулдур.

Лідером бомбардирської гонки за Нідерланди є представник Ліверпуля - Коді Гакпо, на його рахунку 4 голи і асист. 

Англія

Англія не вражає якістю гри на цьому чемпіонаті, що не заважає команді долати раунди один за іншим. Після осічок на груповому етапі «Три леви» ледве подолали перший раунд плей-оф, лише в додатковий час здобувши гору над командою Словаччини 2:1. У чвертьфіналі турніру підопічним Гарета Саутгейта також довелося викладатися, англійці лише після пенальті обіграли Швейцарію з рахунком 2:1. Сака забив гол за Англію в основний час.

Лідерами бомбардирської гонки "Трьох левів" на Євро є пара Беллінгем - Кейн, у них по два влучних удари. 

Нідерланди проти Англії

Нідерланди проти Англії факти

  • Нідерланди не програвали в 10 з останніх 12 ігор;
  • У 9 з останніх 10 ігор Нідерландів було більше 2,5;
  • У 8 з останніх 10 ігор Англії було менше 2,5; 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу англійцям. На успіх Нідерландів котирування становили 3,20. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,00. На перемозі Англії котирування зупинилися на 2,60. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5», коефіцієнт 1.52, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.60. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Нідерландів набрала хороші оберти, команда регулярно реалізовує свої моменти. Англія витягує свої матчі на жилах, питання лише в тому, скільки протримаються англійці, і удача на турнірі. Важко передбачити переможця матчу. Тому пропоную зробити ставку на результативний футбол, обидві команди вміють грати в нападі, не без гріха і в захисті: заб'ють обидві - 2,13.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0