Віторія проти Ботафого. Гості й надалі не програватимуть?

12 липня в матчі 16-го туру бразильської Серії А на арені Баррадао (Сальвадор) зустрінуться команди Віторія і Ботафого.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Віторія" проти "Ботафого".

«Віторія

» Останніми тижнями «Віторія» демонструє хороші результати, у 10 зустрічах команда здобула 4 перемоги та 2 нічиї, при цьому зазнавши 4 поразки. В останньому матчі Серії А підопічні Вагнера Лопеса змогли добитися успіху, вдома були сильнішими від «Крісіуми» — 2:1. У господарів забили Алеррандро та Лукас Естевес. Віторія посідає 15-те місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок, при коефіцієнті м'ячів 18:24. У гонці бомбардирів за "Барра Лайонс" лідирує Вільям Олівейра з 5 голами.

На своїй території команда провела 8 зустрічей, здобувши три перемоги та нічию, а також зазнавши чотирьох поразок. 

Ботафого

Ботафого показує себе набагато переконливіше, в 10 матчах команда святкувала шість перемог і три нічиї, а також зазнала однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Луїша Каштру також продемонстрували свій клас, обігравши вдома сильніші за Атлетіко Мінейро – 3:0. У господарів забили Луїс Енріке, Куябано та Саваріно. «Ботафого» займає 2 місце в турнірній таблиці, набравши 30 очок, при коефіцієнті м'ячів 26:14. Лідером бомбардирської гонки в "одинокій зірці" є Жуніор Сантос 3 + 1 і Даніло 3 + 1.

На виїзді "переможці" провели 8 зустрічей, здобувши 4 перемоги і 2 нічиї, а також зазнавши 2 поразок. 

Віторія проти Ботафого

Віторія проти Ботафого факти

  • Ботафого не програвав у 13 з останніх 14 ігор цього сезону;
  • Обидві команди забили в 6 з останніх 7 ігор Ботафого цього сезону. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу гостям. На успіх Віторії котирування становили - 2,97. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,27. На перемогу Ботафого котирування зупинилися на 2.45. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом 1.65, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.28.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Віторія демонструє посередній рівень гри, команді бракує зірок з неба. Ботафого виступає набагато краще, клуб продовжить боротьбу за перше місце. Хлопці Кастро виграють матч, "самотня зірка" повинна беззастережно розібратися зі скромним суперником і продовжити чемпіонську гонку: перемога Ботафого - 2,45.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0