Атлетіко Мінейро проти Сан-Паулу. Чи продовжать гості переможну серію?

10 липня в рамках півфінального раунду Євро-2024 на арені Signal Iduna Park (Дортмунд) поміряються між собою збірні Нідерландів і Англії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко Мінейро" – "Сан-Паулу".

Атлетіко Мінейро

Атлетіко Мінейро зараз демонструє не найкращий рівень гри, за сім матчів команда здобула лише одну перемогу, ще двічі зігравши внічию. В останній зустрічі чемпіонату Бразилії підопічні Луїса Феліпе Сколарі взагалі провалилися, поступившись на виїзді «Ботафого» з рахунком 0:3. Атлетіко Мінейро посідає 12 місце в турнірній таблиці, набравши 18 очок після 14 зустрічей, при різниці м'ячів 20:23. Лідером бомбардирської гонки у "півників" є Пауліньо, на рахунку якого п'ять голів і асист.

Вдома чорно-білі провели 7 матчів чемпіонату, здобувши одну перемогу та чотири нічиї, а також зазнавши двох поразок. 

«Сан-Паулу»

«Сан-Паулу» помітно покращився, команда незмінно досягає успіху в четвертому матчі поспіль. В останній зустрічі національної першості підопічні Луїса Зубельдіа також показали клас, розігравшись на своїй території з Брагантіно 2:0. Андрезіньйо та Лучано записали м'яч у господарів. Сан-Паулу посідає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 27 очок, при коефіцієнті м'ячів 24:16. Лідером бомбардирської гонки за "триколірних" є Лучано, на його рахунку 6 голів і асист.

На виїзді клуб провів 7 зустрічей у чемпіонаті, здобувши 3 перемоги та 2 нічиї, а також зазнавши 2 поразок. 

Атлетіко Мінейро проти Сан-Паулу

Факти про матч Атлетіко Мінейро – Сан-Паулу

  • Обидві команди забили в 5 з останніх 6 ігор Атлетіко Мінейро;
  • Сан-Паулу переміг в останніх 4 матчах чемпіонату Бразилії;
  • Сан-Паулу забив принаймні 2 голи в останніх 4 матчах бразильської ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. На успіх Атлетіко Мінейро котирування склали - 2,44. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,24. «Сан-Паулусет» зупинився на 3,01 для перемоги. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом 1.58, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.43. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко Мінейро в останніх турах показав себе дуже погано, команда почала пірнати в таблицю. Сан-Паулу діє на порядок переконливіше, команда знаходиться на відстані витягнутої руки від лідерів турніру. До очної зустрічі команди підходять по-різному, але фактор домашнього поля нівелює поточну різницю. Тому я рекомендую грати тоталом, обидві команди добре виглядають в атаці: тотал більше 2,5 – 2,43.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0