Палмейрас проти Атлетіко Гояньенсе. Чи перервуть гості серію без перемог?

12 липня в матчі 16-го туру бразильської Серії А на "Альянц Арені" (Сан-Паулу) зустрінуться команди "Палмейрас" і "Атлетіко Гояньенсе". 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Палмейрас" – "Атлетіко Гояніенсе".

«Палмейрас»

«Палмейрас» показує відмінний рівень гри, в 10 матчах команда здобула сім перемог і дві нічиї, при цьому зазнавши лише однієї поразки. Підопічні Абеля Феррейри добре виступили в останньому матчі чемпіонату, обігравши вдома «Баїю» з рахунком 2:0. У господарів забили Естевао та Роні. Палмейрас займає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 30 очок, при різниці м'ячів 22:11. У гонці бомбардирів у "зелено-білих" лідирує Гонсалвес, на рахунку якого 5 голів і 3 асисти.

На своїй території "поросята" провели 8 зустрічей у чемпіонаті, здобувши п'ять перемог і нічию, а також зазнавши двох поразок. 

Атлетіко Гояньєнс

Атлетіко Гояньєнсе зовсім кисло, команда не може виграти шість зустрічей поспіль. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Жоржиньо також не вдалися, поступившись на своїй території «Атлетіко Паранаенсе» з рахунком 1:2. У господарів гол відзначився Луїс Фернандо. Атлетіко Гояньєнсе посідає 19 місце в турнірній таблиці, набравши 11 очок, при коефіцієнті м'ячів 13:21. У гонці бомбардирів у "драконів" лідирує Луїс Фернандо, на рахунку якого вже 5 голів.

На виїзді команда провела 8 матчів у Серії А, здобувши в них дві перемоги та три нічиї, зазнавши трьох поразок. 

Палмейрас проти Атлетіко Гояньенсе

Факти про матч Палмейрас – Атлетіко Гояньенсе

  • Атлетіко Гояньєнсе не виграв у 17 з останніх 19 матчів Серії А;
  • SE Palmeiras забив принаймні 2 голи в 7 з останніх 8 матчів у чемпіонаті Бразилії;
  • У 5 з останніх 6 ігор SE Palmeiras SP було забито більше 2,5 голів у Серії A. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать господарів поля фаворитами. На успіх Палмейраса котирування становили - 1,47. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,33. На перемогу Атлетіко Гояньенсе котирування зупинилися на 7.30. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,88, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,95.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Палмейрас впевнено йде вперед, команда розраховує на боротьбу за лідерство. Атлетіко Гояньенсе перебуває у складному становищі, команда ризикує залишитися в самому підвалі чемпіонату. Враховуючи форму команд, фактор домашнього стадіону та рівень виконавців, думаю, хлопці Феррейри порадують рідних уболівальників і візьмуть три очки: перемога Палмейраса з гандикапом (-1) – 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0