Кайсар проти Єлімай. Гості продовжать нічию?

13 липня в рамках 14-го туру казахської Прем'єр-ліги на «Гані Муратбаєв Арені» (Кизилорда) поміряються між собою клуби «Кайсар» і «Єлімай».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Kaisar проти Yelimai

Кайсар

Кайсар виступає з перемінним успіхом, у відрізку з 10 матчів команда здобула чотири перемоги та чотири нічиї, при цьому зазнавши двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Казахстану підопічні Віктора Кумикова допустили ачко, програвши на виїзді «Ордабаси» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу у складі гостей став Жаксиликов. «Кайсар» посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 16 очок після 12 зустрічей з різницею м’ячів 11:14. У гонці бомбардирів за «Степових вовків» лідирує Юденков, на рахунку якого 3 голи.

У чемпіонаті клуб провів вдома 6 матчів, здобувши в них дві перемоги та нічию, а також зазнавши двох поразок. 

Єлімай

Єлімай показує себе в цілому добре, в 10 останніх зустрічах клуб здобув чотири перемоги і п'ять нічиїх, зазнавши при цьому однієї поразки. В останньому матчі КПР підопічні Андрія Карповича не зарахували очок, клуб вдома зіграв внічию з Жетису 1:1. У господарів гол відзначився Свиридов. «Єлимай» посідає 5 місце в турнірній таблиці, набравши 19 очок після 12 зустрічей, при різниці м’ячів 16:14. У гонці бомбардирів «зелено-білих» лідирує Корзун, який забив два голи.

На виїзді клуб провів п'ять матчів чемпіонату, здобувши в них дві перемоги та нічию, зазнавши однієї поразки. 

Кайсар проти Єлімай

Кайсар проти Єлімай факти

  • Обидві команди забили в 4 з останніх 5 ігор Кайсара цього сезону;
  • Єлімай не програвав у 15 з останніх 16 ігор цього сезону;
  • Єлімай зіграв внічию в останніх 5 іграх чемпіонату Казахстану. 

 Прогноз підсумків гри

Кайсар виступає зі змінним успіхом, поки клубу вдається триматися на плаву. Єлімай виступає ще краще, команда тримається впритул до лідируючої групи, а це новачок в еліті. Суперники приблизно одного рівня, тому я не бачу фаворита в парі. Враховуючи миролюбність гостей у поточному чемпіонаті, думаю, команди поділять між собою очки: нічия.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0