Ордабаси проти Турана. Чи продовжать перемагати господарі?

13 липня в матчі 14-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на арені «імені Кажимукана Мунайтпасова» (Шимкент) зустрінуться команди «Ордабаси» і «Туран».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ордабаси проти Турана

Ордабаси

Ордабаси не зазнають поразок з 12 травня, накопичивши за цей час успішну серію з семи матчів. В останньому матчі національної першості підопічні Олександра Седнєва також показали клас, розігравшись вдома з Кайсаром 2:1. Голи у господарів забили Яхшибоєв і Дарбоє. Ордабаси посідають 1 місце в турнірній таблиці, набравши 25 очок після 12 зустрічей, різниця м'ячів 20:8. У гонці бомбардирів у біло-синіх лідирує Яхшибоєв, який забив 5 голів.

На своїй території команда провела 6 матчів у чемпіонаті, здобувши чотири перемоги та нічию, а також зазнавши однієї поразки. 

Туран

Туран Ней може похвалитися надійною грою, у 10 матчах клуб здобув дві перемоги та нічию, зазнавши при цьому шість поразок. В останньому матчі чемпіонату Казахстану підопічні Олександра Фамільцева змогли підняти настрій, здолавши вдома «Атирау» з рахунком 2:1. Влучні удари Куцкіча та Ваци принесли перемогу господарям. Туран посідає 11 місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок після 12 зустрічей, при різниці м'ячів 10:14. У гонці бомбардирів у "синьо-білих" лідирує Ваца, на його рахунку 3 голи.

На виїзді команда провела 5 матчів у Прем'єр-лізі, здобувши дві перемоги та нічию, зазнавши двох поразок. 

Ордабаси проти Турана

Факти Ордабаси проти Турана

  • Обидві команди забили в 4 з останніх 5 ігор Ордабаси цього сезону;
  • Ордабаси не програє в останніх 13 іграх сезону. 

 Прогноз підсумків гри

Ордабаси впевнено йде вперед, команда розраховує взяти титул. Туран показує себе набагато скромніше, клуб боротиметься за виживання в поточному чемпіонаті. Враховуючи положення команд у турнірній таблиці, фактор домашнього поля, рівень виконавців та їх клас, думаю, що біло-сині просто розгромлять скромного класом суперника: перемога Ордабаси з гандикапом 1 - (-1). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0