Іспанія проти Англії. Яка команда виграє Євро-2024?

У неділю, 14 липня, на стадіоні «Олімпіастадіон» відбудеться матч між збірними Іспанії та Англії у фіналі чемпіонату Європи 2024 року.

Експертні прогнози та аналіз матчу Іспанія – Англія

Іспанія

Збірна Іспанії добре виступає на цьому турнірі, незважаючи на серйозний рівень суперників. На груповому етапі «Фурія Роха» виграла всі матчі, а в плей-офф впоралася з топ-командами Німеччини та Франції. Іспанці проводять дуже сильний чемпіонат Європи і по праву зіграють у головному матчі турніру.

Збірна Іспанії багата на молодих та талановитих гравців, які, незважаючи на свій вік, уже виграють на футбольному полі. Крім того, в колективі є досвідчені виконавці, заслугу яких також важко переоцінити. Безсумнівно, Фуріа Роха вийде на такий важливий матч у найсильнішому складі та докладе всіх зусиль, щоб порадувати своїх уболівальників. 

Англія 

У збірної Англії був свій непростий шлях на Євро-2024: підопічні Гарета Саутгейта вийшли з першого місця свого квартету, набравши скромні п'ять очок, двічі зігравши внічию. А в плей-офф турніру Англія тричі поступилася першою, але проявила характер і все ж вийшла у фінальний матч.

Команда Саутгейта на цьому чемпіонаті Європи серйозно критикувалася через невисоку якість футболу та пасивну гру в атаці. Але головний тренер «трьох левів» може похвалитися другим поспіль виходом у фінал євротурніру і цього разу англійці явно не планують програвати. Збірна Англії жодного разу не вигравала Євро, тому в мотивації гравців цієї команди сумнівів точно немає. 
 
Іспанія проти Англії

Іспанія проти Англії Факти

  • Востаннє команди зустрічалися в Лізі націй у 2018 році: Англія перемогла Іспанію з рахунком 3:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами ставка на Тотал Овер (2,5) була різного рівня;
  • Також у трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • На нинішньому ЧЄ-2024 обидві команди ще не програвали;
  • Збірна Англії жодного разу в своїй історії не вигравала чемпіонат Європи, у збірної Іспанії три перемоги на Євро;
  • Лише один з останніх п'яти матчів між Іспанією та Англією завершився внічию на різних рівнях. 

Завантажте коефіцієнти 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на фінальний матч чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Іспанії можна поставити 2,43, на нічию — 2,95, на перемогу Англії за 3,60. Встановіть додаток 1xbet і робіть ставки на своїх фаворитів!

Гра Total Predictions

Головний матч чемпіонату Європи 2024 року, в якому зіграють між собою команди, які найбільш стабільно грали на цьому турнірі. І іспанці, і англійці заслужили право зіграти у фінальному матчі, тож така зустріч обов’язково порадує хорошою та міцною грою і цілком може увійти в історію. Важко сказати, за яким сценарієм розвиватимуться події в цьому матчі, враховуючи важливість гри та ціну помилки, але ймовірність побачити забиті голи в ньому досить висока. Працюючим варіантом прогнозу є ставка «обидві команди заб'ють» за 2.11 від БК 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0