Аргентина проти Колумбії. Хто виграє Копа Америка 2024?

У неділю, 23 червня, на стадіоні «Вальдштадіон» відбудеться матч між збірними Швейцарії та Німеччини в рамках третього туру Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аргентина проти Колумбії

Аргентина

Аргентина з деякою впевненістю пройшла до фіналу Кубка Америки, легко фінішувавши першою у своєму квартеті на груповому етапі, а потім перемігши суперників у плей-офф. Лише в матчі з Еквадором аргентинцям було по-справжньому важко, адже «альбіселесте» пройшли далі після перемоги в серії пенальті.

У півфіналі турніру Аргентина впевнено впоралася з Канадою і тепер отримала можливість оновити власний рекорд за кількістю перемог на Копа Америка. Якщо збірній Аргентини вдасться виграти наступний матч, то вона виграє титул в 16-й раз у своїй історії, залишивши далеко позаду всіх своїх конкурентів. 

Колумбія

Для збірної Колумбії цей турнір також можна назвати знаковим і успішним, адже команда зуміла стрибнути вище голови і вийти в головний матч. Колумбійці набрали сім очок на груповому етапі турніру і піднялися з першого місця, а в плей-офф вибили Панаму і Уругвай.

Звичайно, збірна Колумбії буде аутсайдером майбутнього фінального матчу, але все ж шанси зробити сенсацію у цієї команди цілком робочі. Відмінний турнір проводить лідер збірної Колумбії Хамес Родрігес, який забив один гол і віддав шість результативних передач - чудова статистика для екс-гравця "Реала", вдала гра якого може стати запорукою тріумфу Колумбії у фінальній зустрічі. 

Аргентина проти Колумбії

Аргентина проти Колумбії факти

  • Востаннє команди зустрічалися у відборі на ЧС у 2022 році: Аргентина перемогла Колумбію з рахунком 1:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів є ставка на Тотал Овер (2,5);
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Колумбія виграла лише один з останніх п’яти матчів проти Аргентини на різних рівнях;
  • На рахунку збірної Аргентини 15 перемог на Копа Америка, Колумбія виграла турнір лише один раз;
  • Обидві команди не програли жодного матчу на Копа Америка 2024. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

1xbet, дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на фінальний фінал Кубка Америки 2024: на перемогу Аргентини можна поставити 2,22, на нічию 3,20 і на перемогу Колумбії 3,80.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У фінальному матчі Копа Америка-2024 зіграють Аргентина та Колумбія, і така вирішальна зустріч неодмінно приверне увагу футбольної громадськості. Не виключено, що цей матч може стати останнім для Ліонеля Мессі у футболці національної збірної, а це означає, що збірна Аргентини не просто намагатиметься підтвердити статус фаворита, а й зробить усе можливе, щоб додати ще один титул. багата колекція легенд. Цей фактор може стати вирішальним у майбутньому матчі, тому логічно зробити ставку на перемогу Аргентини на турнірі за 1,67 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0