Жувентуд – Атлетіко Мінейро. Чи продовжать господарі не програвати вдома?

17 липня в матчі 17-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди Жувентуде і Атлетіко Мінейро. Поєдинок прийме арена Альфредо Джаконі (Кашіас-ду-Сул).

Експертні прогнози та аналіз матчу "Жувентуд" - "Атлетіко Мінейро".

Ювентуд

Ювентуд в цілому проводить непоганий сезон, в 10 останніх зустрічах клуб здобув 5 перемог, один раз зіграв внічию і зазнав 4 поразки. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Роджера Мачадо Маркеса добилися успіху, клуб вдома переміг Греміо з рахунком 3:0. Голи у господарів забили Жилберту, Жоао Лукас та Ерік Фаріас. У турнірній таблиці «Ювентуд» посідає 13-е місце, набравши 19 очок після 14 зустрічей, при різниці м'ячів 18:19. У гонці бомбардирів папуг лідирують Лукас Барбоза 4+1 та Ерік Фаріас 3+1.

Вдома «зелено-білі» провели 7 матчів Серії А, здобувши в них 5 перемог і 2 нічиї. 

Атлетіко Мінейро 

Атлетіко Мінейро показує себе не найкращим чином останнім часом, у 10 зустрічах клуб здобув три перемоги та три нічиї, зазнавши при цьому чотирьох поразок. В останній зустрічі чемпіонату підопічні Луїса Феліпе Сколарі змогли підняти настрій, розгромивши на своїй території Сан-Паулу з рахунком 2:1. У господарів відзначилися Едуардо Варгас і Пауліньо. Атлетіко Мінейро посідає 10 місце в турнірній таблиці, набравши 21 очко після 15 матчів, при різниці м'ячів 22:24. У гонці бомбардирів у "чорно-білих" лідирує Пауліньо, на рахунку якого шість голів і асист.

На виїзді «півні» провели 7 зустрічей у чемпіонаті, здобувши три перемоги та дві нічиї, а також зазнавши двох поразок. 
 
Жувентуд – Атлетіко Мінейро

Факти про матч "Жувентуд" - "Атлетіко Мінейро".

  • Жювентуд не програвав вдома в останніх 10 матчах сезону;
  • У 5 з останніх 6 ігор Ювентуде було більше 2,5;
  • Обидві команди не забивали у 8 з останніх 10 ігор Атлетіко Мінейро;
  • Атлетіко Мінейро виграв останні 4 ігри проти Жувентуде. 

Завантажте коефіцієнти 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям поля. На успіх Жувентуде котирування становили 3,56. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,18. На перемогу Атлетіко Мінейро котирування зупинилися на позначці 2,20. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом 1.59, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.40. Встановіть додаток 1xbet і робіть ставки на своїх фаворитів!

Гра Total Predictions

«Жувентуд» виступає переконливо, команда не боїться гучних імен, що є хорошою якістю для новачка в еліті. Атлетіко Мінейро працює в середньому темпі, клуб більше схильний до помилок. Хлопці Мачадо Маркеса виграють матч, «папуги» сильні вдома, тож зможуть знайти підхід до нестабільних «півників»: перемога Жувентуде – 3,56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0