Форталеза проти Віторії. Чи продовжать господарі не програвати вдома?

18 липня в матчі 18-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди «Форталеза» і «Віторія». Поєдинок відбудеться на Castelao Arena (Форталеза). 

Експертні прогнози та аналіз матчу Форталеза – Віторія

«Форталеза»

«Форталеза» показує хороший рівень гри, в семи матчах клуб здобув п'ять перемог і нічию, зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Хуана Пабло Войводи змогли добитися позитивного результату, на виїзді були сильнішими за «Фламенго» — 2:1. У гостей гол відзначився Лусеро, ще один гол був забитий після автоголу. Форталеза посідає 7 місце в турнірній таблиці, набравши 26 очок після 15 зустрічей, з балансом м'ячів 16:15. У гонці бомбардирів у "левів" лідирує Лусеро, на рахунку якого 7 голів і асист.

Вдома «триколірні» провели 8 матчів чемпіонату, здобувши в них 5 перемог і 3 нічиї. 

«Віторія 

» Останнім часом «Віторія» знизилася, в останніх шести матчах клуб здобув лише дві перемоги, програвши інші чотири гри. В останньому матчі Серії А підопічні Вагнера Лопеса також помилилися, поступившись вдома Ботафого з рахунком 0:1. Віторія посідає 15-е місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок, із співвідношенням м'ячів 18:25. У гонці бомбардирів "левів з Барра" лідирує Вільям Олівейра, у скарбничці якого 5 голів.

На виїзді клуб провів 7 матчів у чемпіонаті, здобувши одну перемогу та дві нічиї, а також зазнавши чотирьох поразок. 

Форталеза проти Віторії

Форталеза проти Віторії Факти

  • Форталеза не програвала в останніх 15 домашніх іграх  

Завантажте коефіцієнти 1xbet

Букмекери бачать господарів поля фаворитами. На успіх Форталези котирування становили 1,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,87. На перемогу Віторії котирування зупинилися на 5.40. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.73, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.14. Встановіть додаток 1xbet і робіть ставки на своїх фаворитів!

Гра Total Predictions

Форталеза впевнено проводить сезон, команда буквально дихає в спину лідерам групи, особливо потужно діючи вдома. «Віторія» виступає на рівні, враховуючи, що команда є новачком в еліті. Що стосується майбутнього матчу, то, думаю, хлопці Войводи переможуть, «триколірні» зараз на ходу, а вдома взагалі не помічають суперника: перемога Форталези – П1 – 1,65. 

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0