Сан-Паулу проти Греміо. Чи вдасться гостям перервати серію без виїзних перемог?

18 липня в рамках 17-го туру бразильської Серії А на арені Estadio Do Morumbis (Сан-Паулу) зійдуться клуби Сан-Паулу і Греміо. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Сан-Паулу проти Греміо

«Сан-Паулу»

«Сан-Паулу» зумів підвищити свій рівень гри, здобувши чотири перемоги в п’яти надзвичайних зустрічах. Єдиної поразки в цьому відрізку підопічні Луїса Зубельдіа зазнали в 16-му турі чемпіонату Бразилії, поступившись на виїзді «Атлетіко Мінейро» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу у складі гостей став Лукас Моура. Сан-Паулу посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 27 очок, при співвідношенні м'ячів 25:18. У гонці бомбардирів за "триколірних" лідирує Лучано, на рахунку якого 6 голів і асист.

Вдома клуб провів 8 матчів чемпіонату, здобувши 5 перемог і зігравши внічию, а також зазнавши 2 поразок. 

«Греміо»

«Греміо» повністю кульгає, в останніх 10 зустрічах клуб здобув одну перемогу і тричі зіграв внічию, зазнавши при цьому шість поразок. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Ренато Гаушо також не вдалися, поступившись вдома «Крузейро» з рахунком 0:2. «Греміо» займає 18 місце в турнірній таблиці, набравши 11 очок після 14 зустрічей з різницею м'ячів 10:19. Крістальдо лідирує в гонці бомбардирів "мушкетерів", на рахунку аргентинця три голи і результативна передача.

На виїзді триколірні провели 6 матчів у чемпіонаті, один раз зігравши внічию та зазнавши п’яти поразок. 

Сан-Паулу проти Греміо

Факти Сан-Паулу проти Греміо

  • У 5 з останніх 6 ігор Сан-Паулу було більше 2,5;
  • Обидві команди забили в 5 з останніх 6 ігор Сан-Паулу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать господарів поля фаворитами. На успіх Сан-Паулу котирування склали - 1,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,81. На перемогу Греміо котирування зупинилися на 5.50. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.76, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.09.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сан-Паулу виступає в хорошому темпі, команді вдається триматися близько до лідируючої групи, маючи хороші шанси на зростання і розвиток. «Греміо» зовсім розслабився, команда ризикує загрузнути в боротьбі за виживання. Господарі виступають на рівні, але гості на виїзді виглядають дуже слабко. Тому я думаю, що хлопці з "Зубельдії" зможуть взяти три очки: перемога "Сан-Паулу" - 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0