Henan Songshan Longmen проти Zhejiang Professional. Чи перервуть гості виїзну серію поразок?

21 липня в рамках 24-го туру китайської Суперліги на арені «Ханхай Стедіум» (Чженчжоу) міряються силами клуби Хенань Суншань Лунмен і Чжецзян Професіонал. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Henan Songshan Longmen проти Zhejiang Professional

Хенань Соншань Лунмен

Хенань Соншань Лунмен демонструє гідний рівень гри, в останніх семи зустрічах команда зазнала лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Китаю підопічні Серхіо Діаса не добилися успіху, зігравши на виїзді внічию 0:0 з «Шеньчжень Сіньпенчен». Хенань Суншань Лунмен займає 9 місце в турнірній таблиці, набравши 21 очко після 19 зустрічей з різницею м'ячів 24:30. У гонці бомбардирів "червоних дияволів" лідирує Бруно Назаріо, на рахунку якого 7 голів і 6 асистів.

На його території клуб провів 10 матчів, здобувши 3 перемоги та 2 нічиї, а також зазнавши 5 поразок. 

Чжецзян Професіонал

Останнім часом «Чжецзян Професіонал» знизився, у п'яти зустрічах клуб здобув лише дві перемоги, зазнавши ще трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату Китаю підопічні Джорджі Вінілласа також не вдалися, поступившись на виїзді «Західному узбережжю Ціндао» з рахунком 2:5. У гостей голи відзначилися Леонардо та Сунь Говен. ФК «Чжецзян Професіонал» займає 6 місце в турнірній таблиці, набравши 28 очок після 19 зустрічей, з різницею м’ячів 33:35. У гонці бомбардирів серед "професіоналів" лідирує Леонардо, у скарбничці якого 13 голів і 3 асисти.

На виїзді клуб провів 9 матчів у чемпіонаті, здобувши 2 перемоги та зазнавши 7 поразок.

Henan Songshan Longmen проти Zhejiang Professional

Henan Songshan Longmen vs Zhejiang Professional facts

  • У 6 з останніх 7 ігор Henan Songshan Longmen одна з команд не забила;
  • У 5 з останніх 7 ігор Henan Songshan Longmen цього сезону було забито менше 2,5 голів;
  • В останніх 9 іграх Zhejiang Professional FC цього сезону було забито більше 2,5 голів;
  • Чжецзян Професіонал програв 7 з останніх 8 виїзних ігор у китайській Прем'єр-лізі. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть визначити фаворита в цій парі. Коефіцієнт на перемогу Henan Songshan Longmen склав 2,42. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,53. На перемогу Zhejiang Professional котирування зупинилися на позначці 2,68. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1.96, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1.79.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Henan Songshan Longmen зараз демонструє хороші результати, команді вдалося покращити свою турнірну таблицю. Zhejiang Professional сильніше тримає чемпіонат, хоча в останніх турах втратив занадто багато очок. Зустрічаються дві протилежні команди, господарі майже не беруть очки вдома, а гості на чужому полі в чемпіонаті діють катастрофічно. Думаю, що хлопці Діаса скористаються виїзною кризою «професіоналів», і без очок не залишаться: Хенань Суншань Лунмен не програє – 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0