Хімки – Динамо Махачкала. Хто виявиться сильнішим у протистоянні новачків РПЛ?

21 липня в рамках 1-го туру російської Прем'єр-ліги на «Арені Хімки» (Хімки) зійдуться клуби «Хімки» і «Динамо» Махачкала. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Хімки» – «Динамо» Махачкала

«Хімки» 

Для «Хімок» минулий сезон був просто чудовим, команда змогла досягти максимального результату. Підопічні Френка Артіги змогли забезпечити собі місце в еліті, вигравши ФНЛ. За підсумками турніру "червоно-чорні" за 34 ігрові дні набрали 66 очок, випередивши найближчого переслідувача на 5 очок. Непоганим для підмосковного клубу став і Кубок Росії, де команда дійшла до 1/8 фіналу. Влітку «Хімки» провели п'ять товариських матчів, здобувши в них по дві перемоги та нічию, а також зазнавши однієї поразки.

В останньому контрольному матчі «червоно-чорні» зіграли внічию з «Крильями Рад» – 2:2. 

Динамо Махачкала

Динамо Махачкала також провело гідний минулий сезон, що дозволило клубу вперше з 2006 року повернутися в еліту російського футболу. За підсумками Першої ліги підопічні Хасанбі Біджієва змогли фінішувати на другому місці місце в турнірній таблиці, набравши 61 очко після 34 матчів. А ось в Кубку Росії «Динамо» показало себе невпевнено, завершивши виступи в кваліфікаційних раундах.

Махачкала невдало готувалася до нового сезону, не здобувши жодної перемоги в чотирьох товариських матчах. В останньому матчі «синьо-білі» на виїзді зіграли внічию з «Машук-КМВ» – 2:2. 

Хімки – Динамо Махачкала

Хімки – Динамо Махачкала факти

  • «Хімкі» виграли 7 з 8 останніх ігор чемпіонату Росії;
  • У 8 з 11 останніх ігор махачкалинського «Динамо» було менше 2,5;
  • Динамо Махачкала не пропускало у 8 з 10 останніх зустрічей.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. На перемогу "Хімок" котирування склали - 2,37. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,20. На перемогу махачкалинського «Динамо» котирування зупинилися на 3.40. Букмекери не чекають від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.65, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.35. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Хімки» націлені залишитися в еліті, команда показує хороший рівень гри. Динамо також ставить завдання не вилетіти в наступному сезоні, що буде важко зробити. Хлопці Артіги виграють матч, червоно-чорні за підтримки трибун зможуть взяти гору над рівними за силою динамівцями: перемога Хімок – 2,37.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0